View Single Post
08 Nov 2011  
Joshums2408

Windows 7
 
 

Okay I looked and found these sorry I took so long for a response it's been a busy week.
Log Name: System
Source: atikmdag
Date: 7/25/2011 11:38:40 PM
Event ID: 43029
Task Category: DAL
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: User-PC
Description:
Display is not active
Event Xml:
<Event xmlns="Error">
<System>
<Provider Name="atikmdag" />
<EventID Qualifiers="49152">43029</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>42</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-07-26T03:38:40.045235900Z" />
<EventRecordID>552</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>User-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>
</Data>
<Binary>00000000010000002A00000015A800C0000000000000000000000000000000000000000000000000</Binary>
</EventData>
</Event>

and this one
Log Name: System
Source: atikmdag
Date: 7/25/2011 11:38:40 PM
Event ID: 52236
Task Category: CPLIB
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: User-PC
Description:
CPLIB :: General - Invalid Parameter
Event Xml:
<Event xmlns="Error">
<System>
<Provider Name="atikmdag" />
<EventID Qualifiers="49152">52236</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>51</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-07-26T03:38:40.045235900Z" />
<EventRecordID>551</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>User-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>
</Data>
<Binary>0000000001000000330000000CCC00C0000000000000000000000000000000000000000000000000</Binary>
</EventData>
</Event>



another.
Log Name: System
Source: Microsoft-Windows-WLAN-AutoConfig
Date: 7/25/2011 11:37:55 PM
Event ID: 4001
Task Category: None
Level: Warning
Keywords:
User: SYSTEM
Computer: User-PC
Description:
WLAN AutoConfig service has successfully stopped.
Event Xml:
<Event xmlns="Error">
<System>
<Provider Name="Microsoft-Windows-WLAN-AutoConfig" Guid="{9580D7DD-0379-4658-9870-D5BE7D52D6DE}" />
<EventID>4001</EventID>
<Version>0</Version>
<Level>3</Level>
<Task>0</Task>
<Opcode>2</Opcode>
<Keywords>0x4000000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2011-07-26T03:37:55.378047200Z" />
<EventRecordID>540</EventRecordID>
<Correlation />
<Execution ProcessID="940" ThreadID="3736" />
<Channel>System</Channel>
<Computer>User-PC</Computer>
<Security UserID="S-1-5-18" />
</System>
<EventData>
</EventData>
</Event>
zigzag thank you for your response aswell I hope these can help you help me figure my problem out, your help is greatly appreciated.
My System SpecsSystem Spec