View Single Post
13 Aug 2012  
nayankurup

Win 7 Ultimate
 
 
FATAL: Unable to connect to the service (hr=8007043C)

Hello Gurus,

I encountered an error while installing a software and Windows 7 prompted me to install a hotfix in order to resolve the issue.
I got a mail with the link to install the hotfix and I did so.
Post installing this, my windows just wont boot in the normal mode always throwing the physical memory dump.

I used the SF Diagnostic Tool to analyse the errors.
Please find attached the files for your reference.
Sadly I do not have a system restore as well.

Kindly help.

Thanks
Nayan

P.S : The hotfix link that I got on mail is given below.

"
NOTE For your convenience, we send the hotfix location to you in a hyperlink. To connect to this hotfix location, you can click the hyperlink in the "Location" field that is listed in the table at the end of this e-mail message to have your Web browser open that location. However, sometimes e-mail program settings disable hyperlinks. If the hyperlink in this e-mail message is disabled, please copy the hyperlink in the "Location" field and then pastes it into the address box of your Web browser. Make sure that you include the exact text (without spaces) between the parentheses in the http:// address.

Package:
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
KB Article Number(s): 2496820
Language: All (Global)
Platform: x64
Location: (http://hotfixv4.microsoft.com/Window...tl_x64_zip.exe)
"
My System SpecsSystem Spec