View Single Post
22 Sep 2012  

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
Blue Screens playing WoW, now a Black Screen.

Hello there.

So I got a new computer assembled about 2 weeks ago.

Motherboard: ASRock B75M
CPU: Intel Core i3-2120 Sandy Bridge
HDD: Samsung Spinpoint
GPU: MSI R7770-2PMD1GD5/OC Radeon
OS: Windows 7

Booted it up, downloaded W7 and the drivers, got Norton anti-virus, and all seemed well up until I tried downloading some games. Star Wars : Battlefront 2 gave me Blue Screens at random points, and World of Warcraft would crash about a minute into playing after I logged into a character. So I go onto the internet to try and find a cure to this when bam. Computer gets another Blue Screen and restarts.

Goes to the mobo screen, has Windows loading, and then nothing. Screen is just black. No log in for Windows or anything. So I screw around with it for a bit, turn it off using the power supply button on the back, restarting it, nothing works. It just reloads up until the log in screen should show up but never does.

I figured that my OS must've just gone to hell so I just re-installed Windows 7. Downloaded Norton instantly, then drivers. Reinstalled WoW alone just to see if it would work. Wouldn't you know it, today I get the same exact black screen problem I did the last time and for no reason I can think of. I shut it down last night, turned it on this morning and there's no log in command.

I am completely at a loss here. Any help would be appreciated.
I unfortunately can't show the Blue Screens because, well, I can't get on to them.
My System SpecsSystem Spec