View Single Post
12 Feb 2013  
Dsprague

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 enterprise 64 bit, Windows 7 Pro 64 bit ,Windows 8 64bit
 
 

your first dump points to your wireless adapter driver as the problem:

Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck D1, {0, 2, 0, 977ab860}

Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\WN111.sys, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for WN111.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for WN111.sys
Probably caused by : nwifi.sys ( nwifi!Dot11GetSenderAddr+e )

Followup: MachineOwner
---------
You can check for updates to the driver on netgear's page:

Computer Networking Products & Equipment From NETGEARŪ

The second however points to failing hardware I tryed to access the error record but for some reason it wasnt allowing me to so i can give you very little information on what may have caused it

Code:
*******************************************************************************
*                                                                             *
*                        Bugcheck Analysis                                    *
*                                                                             *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 124, {0, 8813e024, 0, 0}

Probably caused by : AuthenticAMD

Followup: MachineOwner
---------
See this thread for more help with the stop 0x124:

Stop 0x124 - what it means and what to try
My System SpecsSystem Spec