View Single Post
29 Jan 2010  
DomeX

Windows XP
 
 

Ok, I've formated the whole HDD and installed Windows 7 again from scratch, just to be sure. The good thing is that I have everything, but the graphics card, workign properly. Now, I searched for the driver at ATI's webpage and found the correct drivers for the HD 4200, although nothing changed. I got the log from the installation. I'm sorry its in spanish, but I think its pretty straight forward:

Administrador de instalación Catalyst™
Informe de instalación
01/29/10 22:08:32

Información de hardware
NombreATI Mobility Radeon HD 4200FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x9712ID del proveedor0x1002Código de clase0x030000ID de revisión0x00ID de subsistema0x027dID de proveedor de subsistema0x1025Otro hardwarePaquetes existentesATI Administrador de instalación CatalystMicrosoft Visual C++ 2008 SP1 Redistributable 32bitRegistro de CatalystTranscodificación de arrastrar y soltar de AMDPaquetes para instalación
ATI Administrador de instalación CatalystEstado final:ÉxitoVersión del elemento:3.0.758.0Tamaño:20 Mbytes
Otros dispositivos detectados
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x9601ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x027dID de proveedor de subsistema0x1025
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x970fID del proveedor0x1002Código de clase0x040300ID de revisión0x00ID de subsistema0x970fID de proveedor de subsistema0x1002
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4384ID del proveedor0x1002Código de clase0x060401ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4384ID del proveedor0x1002Código de clase0x060401ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000ATI Integrated SATA Support
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4391ID del proveedor0x1002Código de clase0x010601ID de revisión0x00ID de subsistema0x027dID de proveedor de subsistema0x1025ATI Integrated SMBus Support
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4385ID del proveedor0x1002Código de clase0x0c0500ID de revisión0x3cID de subsistema0x027dID de proveedor de subsistema0x1025ATI Integrated Azalia Support
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4383ID del proveedor0x1002Código de clase0x040300ID de revisión0x00ID de subsistema0x027dID de proveedor de subsistema0x1025
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x4384ID del proveedor0x1002Código de clase0x060401ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x1200ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x1201ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x1202ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x1203ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
FabricanteATI Technologies IncID del dispositivo0x1204ID del proveedor0x1022Código de clase0x060000ID de revisión0x00ID de subsistema0x0000ID de proveedor de subsistema0x0000
Mensajes de error
----------------------------------

I just pasted this in case it might help somebody. Anyway, I tried to update the drivers that appear in the Device Manager, but Windows said the drivers were up to date (6/21/2006) by Microsoft. I will also paste the Hardware ID for it, just in case.

PCI\VEN_1002&DEV_9712&SUBSYS_027D1025&REV_00
PCI\VEN_1002&DEV_9712&SUBSYS_027D1025
PCI\VEN_1002&DEV_9712&CC_030000
PCI\VEN_1002&DEV_9712&CC_0300

Is there anything else I should type here? Please help, I'm running desperate D:

EDIT: This looks messy. I'll post screencaps better.
My System SpecsSystem Spec