View Single Post
25 May 2010  
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by RyanB View Post
Hi eveyrone,

I have this problem since 2/3 months.

Before, I was able to use the magnifier without having any problem with it.
Now I can't anymore. Sometimes it works 10 seconds, then closes by itself. Sometimes it won't open at all.

I tried many things, like deleting and reinstalling the magnify.exe.
I updated my graphic card many times ...
I even re-installed my Windows 7, but using the upgrade option (so maybe it's like not doing anything ?)

My windows version is : Windows 7 Home Premium in French (Windows 7 Familial Premium)
My graphic card is : Nvidia GeForce 8600 GT

I don't have any firewall, and changed my antivirus many times.

Here is a video showing what's happening when it won't open at all :



Please help, I've been trying to find any solution on the internet, but never found anything.

----------------------

Operating System
MS Windows 7 Home Premium 32-bit
CPU
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.40GHz 70 C
Kentsfield 65nm Technology
RAM
3.0GB Dual-Channel DDR2 @ 333MHz 5-5-5-15
Motherboard
PEGATRON CORPORATION Benicia (CPU 1)
Graphics
ASUS VK266H @ 1920x1200
512MB GeForce 8600 GT (ASUStek Computer Inc) 82 C
Hard Drives
488.39GB Seagate ST3500630AS (SATA) 42 C
Optical Drives
HL-DT-ST DVD-RW GSA-H60L
PIONEER BD-ROM BDC-202
Audio
Realtek High Definition Audio
thats a lot of effort to go thru for magnify.

Have you tried restoring from a backup before the problem existed?

Have you tried a repair install?

If all else fails there are 3rd party apps that do the same thing

Ken
My System SpecsSystem Spec