Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: System restore not working

09 Mar 2012   #11
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

I dint try restoring from recovery environment.I wil try and tel u asap.Thank u..


My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2012   #12
n8fis

Windows 7 Home 32bit
 
 

You're all using the WRONG program! Ghost and ONLY Ghost for ALL HD image backup and restore when needed.
I've been using different versions with different versions of Windoz and have NEVER EVER had a problem.

No, I don't work for Ghost either! lol
My System SpecsSystem Spec
13 Mar 2012   #13
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by n8fis View Post
You're all using the WRONG program! Ghost and ONLY Ghost for ALL HD image backup and restore when needed.
I've been using different versions with different versions of Windoz and have NEVER EVER had a problem.

No, I don't work for Ghost either! lol
Hi,
Sry i dint understand wat u r trying to say.Pls tel clearly wat r u trying to tel r suggest me.
My System SpecsSystem Spec
24 Mar 2012   #14
writhziden

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Have you tried System Restore through the recovery environment yet? The steps are:
My System SpecsSystem Spec
24 Mar 2012   #15
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by writhziden View Post
Have you tried System Restore through the recovery environment yet? The steps are:
Tanx i wil try n tel.U pls try recovering ur system n tell me by monday pls
My System SpecsSystem Spec
24 Mar 2012   #16
writhziden

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Tell you what by Monday? I already answered the questions you asked in the other thread.
My System SpecsSystem Spec
24 Mar 2012   #17
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by writhziden View Post
Tell you what by Monday? I already answered the questions you asked in the other thread.
Yes tank u but i was asking abt backup.Did you backup ur computer??
My System SpecsSystem Spec
24 Mar 2012   #18
writhziden

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

I did backup my computer. The system restore got everything back up to normal. I do not believe SFC would have made a difference, but since I did not check, I cannot say 100% that it would not have. It seemed some icons remained from the transformation package. Icon Cache - Rebuild may have worked, but I already had a restore point in place just before I installed, so it was easier just to use that.

We need to get your restore points working so you have the same option. Have you run in the recovery environment yet?
My System SpecsSystem Spec
25 Mar 2012   #19
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by writhziden View Post
I did backup my computer. The system restore got everything back up to normal. I do not believe SFC would have made a difference, but since I did not check, I cannot say 100% that it would not have. It seemed some icons remained from the transformation package. Icon Cache - Rebuild may have worked, but I already had a restore point in place just before I installed, so it was easier just to use that.

We need to get your restore points working so you have the same option. Have you run in the recovery environment yet?
ya i wanted to try to restore in recovery environment in case of errors after i install and uninstall transformation packs. But i think i have to try restoring to check if its working now r not.I will tell u within 1-2 working days.
Tanx.
My System SpecsSystem Spec
25 Mar 2012   #20
Kumaranil1918

Windows 7 professional 32-bit
 
 

Tamk u for ur help. I restored using recovery environment.I inserted win7 cd den repair option den system restore.It successfully restored.I've uploaded the screenshot and a video.Tank u. What is SFC?


Attached Images
 
Attached Files
File Type: rar V032512001.rar (388.6 KB, 17 views)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 System restore not working




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
System Working fine but reboots to system restore
Hello, I will try to explain this as best as I can so if you need any more information please ask and I will gladly answer. If this is in the wrong forum I apologize. If it is please redirect me and I will post it there. I have built 11 computers, all containing the EXACT same hardware and...
Installation & Setup
System Restore not working
I have an issue that is somewhat related to this. I uninstalled Adobe Acrobat from my computer yesterday, and when it was finished it said I needed to restart my system for changes to take effect, so I did, and that is when things went sour for me. :confused: For some reason, Windows decided to...
Backup and Restore
system restore not working
i opened system restore.error occured.no restore points.please help.see attached file
Backup and Restore
System restore not working
This is a two part question. It started a few days ago after Firefox did an update. The next day I noticed that when I entered a search request in the address bar of Firexox it used Yahoo to run the search instead of Google which I had set as my default. I hate Yahoo with a passion.:mad: Anyway...
Backup and Restore
System Restore Not working
Everytime I try to use system restore to restore i get this message: Please help as i've just installed an app in Windows Media Player and i would like to remove it but i don't see an option in the plugin menu to remove it(actually there is but it won't let me click on 'Remove'..) ...
Backup and Restore
Backup and restore (Not System Restore) Not Working
When I try to back up and restore (my files) it does not complete. I get the message disk full. I tried to uncheck the (shut off and delte all files from system restore) but that does not help. When I check the amount of space available on the D drive, it shows as full, but system restore seems to...
Backup and Restore

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App