Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Uninstalling Acronis TI 2010


15 Dec 2009   #1

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 
Uninstalling Acronis TI 2010

After having a problem creating a .tib, which gave a 0x00640068 error, in which the Acronis KB gave three possible solutions...one of which that the scheduler service wasn't functioning properly, I checked in services to find that there was no such service listed. I downloaded a file that appeared to be for the purpose of installing the service, but it didn't change anything, so I decided to reinstall the program.

The uninstall appeared to proceed normally, until it's progress bar started going backwards and the window disappeared leaving the program remaining in Programs And Features. I have no idea of why it does that...does anyone else?

My System SpecsSystem Spec
.

15 Dec 2009   #2

 

Are you using the most recent build? There were some limited glitches with certain plugins and early 2010 releases. Functions absolutely fine here for me, x64 system. Acronis True Image Home 2010 - Build 13.0.0.6053
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #3

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Hmm, I don't know. I've checked in the usual fashion, like opening the "About TI", but didn't find one. Where do I look?
My System SpecsSystem Spec
.


15 Dec 2009   #4

 

Yeah, it's in the help > about area...
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #5

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Click on the drop down arrow to the right of the question mark icon (in upper right)..Then go to about.

It will have the version and the build number. The latest build is 6053
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #6

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Qdos View Post
Are you using the most recent build? There were some limited glitches with certain plugins and early 2010 releases. Functions absolutely fine here for me, x64 system. Acronis True Image Home 2010 - Build 13.0.0.6053
It says that it is build 6,029. That isn't even close to what you show. Still, before I could do a fresh install with another build, I would need to uninstall what I have. Since the uninstaller balks, how do I do that?
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #7

 

Can't say why it wouldn't install properly, all you can do is methodically try checking your file system for errors, and see if the problem persists. You may not have to remove the existing build for the installer to add a subsequent build, but right now I'm unable to remember how it behaves...
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #8

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

I'm reluctant to try to install the new bulld over the old, first because I it is in the wrong folder and wanted to move it anyway, and secondarily because I fear that whatever is wrong with the first installation would be carried over to the second. I'm wondering if Acronis has some kind of cleanup tool available, but if they do, I haven't found it.
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #9

 

Quote   Quote: Originally Posted by seekermeister View Post
I'm reluctant to try to install the new bulld over the old, first because I it is in the wrong folder and wanted to move it anyway, and secondarily because I fear that whatever is wrong with the first installation would be carried over to the second. I'm wondering if Acronis has some kind of cleanup tool available, but if they do, I haven't found it.

This could help...
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2009   #10

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

Thanks for looking, but when I ran it I got this error:

Quote:
#
# Checking Windows version...
# Wrong Windows version detected.
# Press "Enter" to close the tool.
#
I guess they haven't got this up to speed. I posted a similar question on the Acronis forum, before posting here, and still haven't gotten a response. I may have to send a support request to them, but I know from past experience that they are very, very slow to respond.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Uninstalling Acronis TI 2010




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Uninstalling Acronis TI 2010
Thread Forum
Solved Backup and Restore no longer working after Uninstalling Acronis TI 201 Backup and Restore
Acronis TI 2010 try and decide Backup and Restore
Acronis 2010 Backup and Restore
Solved Uninstalling VB Express 2010 Software
After uninstalling Office 2010 beta can't install 2010 trial help Microsoft Office
Acronis TI 2010/Try and Decide Backup and Restore
New build (6,053) of Acronis TIH 2010 available Backup and Restore

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:33 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33