Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: System Restore not working?

09 Mar 2010   #21
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate

We're pleased you got it sorted!

My System SpecsSystem Spec
09 Mar 2010   #22

Win 7 Home Premium 64 bit Version 6.1 Build 7600

Thanks BFK
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2010   #23

Windows Vista

Quote   Quote: Originally Posted by win7clutz View Post
Open Norton, go to "Misc Settings", locate "Norton Product Tamper Protection" and turn it off...

Save settings, reboot, and run System Restore.

After completing SR remember go back into Norton and turn on "Norton Product Tamper Protection"
The same is true for Norton Internet Security 2010, and the fix is the same.
My System SpecsSystem Spec


 System Restore not working?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
System Working fine but reboots to system restore
Hello, I will try to explain this as best as I can so if you need any more information please ask and I will gladly answer. If this is in the wrong forum I apologize. If it is please redirect me and I will post it there. I have built 11 computers, all containing the EXACT same hardware and...
Installation & Setup
System restore not working
Hi. I am having a problem getting my SYSTEM RESTORE to save my restore points. It was working fine, but now refuses to work! When I attempt to save a restore point I get an error message as follows. 0x81000203. Can anyone who has had this problem and sorted it please give me the benefit of...
Backup and Restore
system restore not working
i opened system restore.error restore points.please help.see attached file
Backup and Restore
System restore not working
This is a two part question. It started a few days ago after Firefox did an update. The next day I noticed that when I entered a search request in the address bar of Firexox it used Yahoo to run the search instead of Google which I had set as my default. I hate Yahoo with a passion.:mad: Anyway...
Backup and Restore
System Restore not Working
I recently ran a Registry cleaner and being a Newbie have done something to my registry. I cannot systems restore it just says %systemroot%registration Destination: ComPlus Staging Is there anyway to rectify this. Liz
Backup and Restore
Backup and restore (Not System Restore) Not Working
When I try to back up and restore (my files) it does not complete. I get the message disk full. I tried to uncheck the (shut off and delte all files from system restore) but that does not help. When I check the amount of space available on the D drive, it shows as full, but system restore seems to...
Backup and Restore

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:26.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App