Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Deploying Windows 7 Custom Image - Fails


30 Apr 2010   #1

Windows 7
 
 
Deploying Windows 7 Custom Image - Fails

Hello all,
I am a SCCM newbie and need some help. I have captured my Windows 7 customer image. I have created the TS and all seems to go well but when the machine reboots and starts the install is fails. Any help would be greatly appreciated

Thanks,
Rick

My System SpecsSystem Spec
.

30 Apr 2010   #2

Windows 8.1 Pro (x64)
 
 

Fails how?
My System SpecsSystem Spec
03 May 2010   #3

Windows 7
 
 

Sorry that would have helped. The TS fails when it tries toi install the drivers. I have the .cab files for the Dell E4300 and that is what the TS is trying toi install. Any help would be greatly appreciated.

Thanks,

Rick
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Deploying Windows 7 Custom Image - Fails




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:53 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33