Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Copied link rear prefix in WLMail : wlmailhtml:{1854...


15 Mar 2010   #1
Yammaski

win xp pro
 
 
Copied link rear prefix in WLMail : wlmailhtml:{1854...

When copying a text with a link in a mail and paste it in a new mail, the link doesn't work anymore. You get an url like : wlmailhtml:{187F26DE-1F6B-4D56-A48B-26B23B16A17B}mid://00000603/!x-usc:http://www......... .
Somebody an explanation herefor ?
It's very annoying to remake the links everytime.


My System SpecsSystem Spec
.

15 Mar 2010   #2
brady

 

what mail client?
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #3
Yammaski

win xp pro
 
 

Windows 7 Pro Windows Live Mail
My System SpecsSystem Spec
.


15 Mar 2010   #4
brady

 

Tools>Options>send>mail

sending format?
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #5
Yammaski

win xp pro
 
 

HTML

My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #6
brady

 

Do you have a second email account you can test? like Gmail, yahoo or anything else?
I'm curious to see if it's only windows live mail or your Internet Explorer
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #7
Yammaski

win xp pro
 
 

I sent it to my brother to check it. When he hits the links, his IE8 opens with the message that the link is invalid.
Maybe this helps you ?
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #8
brady

 

Internet Explorer version 8?
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #9
Yammaski

win xp pro
 
 

IE8 ... mentioned it already
My System SpecsSystem Spec
15 Mar 2010   #10
brady

 

try running IE8 without addons. Or try disabling IE bars ex: google search, yahoo search... things like that.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Copied link rear prefix in WLMail : wlmailhtml:{1854...




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Copied link rear prefix in WLMail : wlmailhtml:{1854...
Thread Forum
Solved Can't find the prefix's thread for post's? (eg. [note] , [information] Chillout Room
Defaulting to GoogleMail from WLMail Browsers & Mail
Solved Link to WLMail Forum? Chillout Room
Exprt WLMail contacts Browsers & Mail
wlmail.exe missing....other weirdness Performance & Maintenance
Microsoft nixes '-webkit' prefix for IE Mobile for Win. News

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:16 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App