Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: address bar's strange problem

31 Jul 2010   #1
NRT

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 
address bar's strange problem

Dear sir,

The problem I'm seeing is that when I click on the drop down arrow
for the Address Bar and hover over the recently visited sites or history, they are not highlighted. I can see the red X to the right where I can delete them if I
want, but highlighting the links is not functioning. Any help ???

Im attaching a screenshot with this post...


Thank u............




Attached Thumbnails
-ie8.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

31 Jul 2010   #2
NRT

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 
address bar's strange problem

Dear sir,

The problem I'm seeing is that when I click on the drop down arrow
for the Address Bar and hover over the recently visited sites or history, they are not highlighted. I can see the red X to the right where I can delete them if I
want, but highlighting the links is not functioning. Any help ???

Im attaching a screenshot with this post...


Thank u............


Attached Thumbnails
-ie8.jpg  
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #3
Kari

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 8.1 Pro with Media Center
 
 

The delete button (red X) is only shown when you hover over the address of a visited site i.e. when it is highlighted. This can also be seen in your screenshot: the link to Filehippo is very clearly highlighted. You can choose it by clicking anywhere over it, or delete it by clicking the X.

I must admit I do not understand your point. You tell us something is not happening, and to prove your point you provide a screenshot showing it is happening?

Kari
My System SpecsSystem Spec
.


31 Jul 2010   #4
NRT

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

sir,

i mean, is there any colour highlight available ?? u r saying that only the letters will go in Bold, not any coloured highlight(in that we could see a colour frame) ??
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #5
Kari

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 8.1 Pro with Media Center
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by NRT View Post
i mean, is there any colour highlight available ?? u r saying that only the letters will go in Bold, not any coloured highlight(in that we could see a colour frame) ??
No, I am not saying that.

The link in your screenshot is visibly, clearly highlighted with grey color. We can see a colored (grey) frame. That is the default highlight color of IE8.

At least on my display, and in your screenshot, this grey highlighting is really clear. The blue highlight color used by default for instance in Lunascape and Firefox is even more clear, so if this is a real issue to you, you might want to change the browser you are using.

Kari

Lunascape, FF, Opera uses blue highlighting:
-lunascape_link_highlight.png


My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #6
NRT

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

Thanx a lot sir for ur kind reply... my problem is solved...

Have a great day....
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #7
Dzomlija

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by NRT View Post
Dear sir,

The problem I'm seeing is that when I click on the drop down arrow
for the Address Bar and hover over the recently visited sites or history, they are not highlighted. I can see the red X to the right where I can delete them if I
want, but highlighting the links is not functioning. Any help ???

Im attaching a screenshot with this post...


Thank u............
You screenshot appears normal, as I see the red X you mention, but the item is also highlighted.

Or are you saying that clicking on said link in the dropdown list does not work?
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #8
NRT

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

sir,

i thougt that there might be a blue frame to highlight it... but now my doubt is solved... thanx a lot for ur kind reply ...

have a great day...
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2010   #9
Dzomlija

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by NRT View Post
sir,

i thougt that there might be a blue frame to highlight it... but now my doubt is solved... thanx a lot for ur kind reply ...

have a great day...
Glad I could clear that up for you.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 address bar's strange problem




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
IP address problem...
Hey it's me Cris1, I recently fixed my internet problem about the bridge mode thingy , I was going to portfoward a game so it can use it's full compatibility but I can't access the router webpage , I did run cmd (Command Prompt) then typed ipconfig , then entered the default gateway into the...
Network & Sharing
Problem to find out Mac address
I am not able to find out the Mac address of my laptop.When I type ipconfig /all in command prompt I get the following output. Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : Microsoft 6to4 Adapter #29...
Network & Sharing
Strange Not A Valid Email Address Error Message
Hi Everyone, I've been experiencing a weird error message in Windows 7 - when I have to enter my email address to sign up for things in various places I get a strange error message saying this is not a valid email address. This happens irrespective of which browser I use (Chrome, Firefox,...
Browsers & Mail
I've wrote 10 letters out with different address but MSW2010 Problem.
I'm writing 10 letters. They all have the same body but the only different thing is the address. I wrote one letter out with X address. I pressed save as "Letter1" I then deleted that address from letter X and wrote another address in the same document for letter Z and named it "Letter2". I...
Microsoft Office
SOLVED- For those with 'no vaid ip address" problem
Hi, i just installed win 7 prof. x86 on my e1505 dell (t7200 4gigs ram) and had the dreaded no internet access problem... i solved my problem, kinda by changing my internet (wired) connection from 100mbps to 10mbps. I know its a band aid, but none of the other 'solutions; were working. now i...
Network & Sharing
Strange freezing problem and administrator problem
Hi all, I'm new on the forums. Best Windows 7 forums btw, have helped me a lot. So I'm having two different or same kind of problems. I really need help to solve these! Problem number one:I'm having a strange freezing problem. Sometimes randomly my desktop freezes. I can't right-click any...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:32.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App