Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Browsers can't open specific site but works fine in another account?

08 Aug 2010   #1
dollrose

Windows 7
 
 
Browsers can't open specific site but works fine in another account?

I have a job that requires me to log in to a webpage. In my current Windows user account, no matter what browser I use, I always get a 500 Servlet Exception error. I tried updating Java and disabling my firewall but I still get the error. Then I created another user account and am able to log in to that page using Firefox and IE. So it shouldn't be because of the browsers or security programs. Maybe I messed up some windows settings? Does anyone have any idea on what could be causing the problem and what I can do to fix it? I can't afford to reinstall windows. Thanks!
btw, I'm using Windows 7 home premium 64 bit.


My System SpecsSystem Spec
.
08 Aug 2010   #2
dollrose

Windows 7
 
 

Any ideas? Really need some help here...
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2010   #3
roncerr

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

If you're not using the 32-bit version of IE, you could try that instead.
My System SpecsSystem Spec
.

09 Aug 2010   #4
Manigue

Windows 7 Home Premium 64Bits SP1
 
 

Had similar problem but different error. I completely uninstalled IE8 and re-installed. That worked for me. Unfortunately a few weeks later the problem showed up again in IE8. Finally I dumped it and just kept FF. No more problems since. Did not have to re-install Windows.

Also before you do this; did you try to "Reset" IE8 or try to access the trouble site running Firefox in safe mode?
My System SpecsSystem Spec
10 Aug 2010   #5
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by dollrose View Post
I have a job that requires me to log in to a webpage. In my current Windows user account, no matter what browser I use, I always get a 500 Servlet Exception error. I tried updating Java and disabling my firewall but I still get the error. Then I created another user account and am able to log in to that page using Firefox and IE. So it shouldn't be because of the browsers or security programs. Maybe I messed up some windows settings? Does anyone have any idea on what could be causing the problem and what I can do to fix it? I can't afford to reinstall windows. Thanks!
btw, I'm using Windows 7 home premium 64 bit.
Have you changed your host file? Perhaps added that site somehow? A Guy
My System SpecsSystem Spec
10 Aug 2010   #6
windows7theme

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post

Have you changed your host file? Perhaps added that site somehow? A Guy


But the host file is the same for all users of a computer as it is inside the windows system files and not in the user's account. If he can open with a new user account then it is surely not hosts file problem. I feel it might be a malware/spyware problem.

I would advise to run a full security check including anti-virus, anti-malware and anti-spyware to make sure it is not due to it.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Browsers can't open specific site but works fine in another account?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
New program will not open, rest of computer works fine
Hello, I just recently installed a program on my laptop. It is called Precor Channel Editor (a work-specific program). It will not open. The spinning circle appears next to my mouse when I double-click it, stays for about 5 seconds, then disappears. The program doesn't ever open though. The...
Software
Cannot open downloads from specific browsers
Hello all! Firstly, I wasn't entirely sure which subforum this belonged under, so I went for General. Sorry if this is meant somewhere else! My issue is that, inexplicably, I can no longer open downloads. This problem started randomly after I had been away from my computer for a few hours. I...
Browsers & Mail
Hyperlink syntax to open a parent site and then child site
I may not have this under the correct section and please keep in mind that I am not a programmer but here goes. I am trying to add a hyperlink in Outlook 2007 signature file that will open a child site, but the child site seems to need some personalized information in the cache that comes from...
Browsers & Mail
Internet browsers don't work' but Skype works fine
Last night my Internet suddenly crashed, and now both Internet Explorer and Firefox are unable to connect to the Internet although Skype strangely works perfectly. This makes me think it is a DNS issue but I don't know how to proceed. I have tried: Restarting Resetting winsock, IPv4, IPv6...
Network & Sharing
32 bit browsers not working 64 bit fine ???
I am Having problems after doing a full clean install of windows 7 64 bit on my pc about two weeks ago I was pleased to see that everything seemed to be working well but over time the nagging faults have started to creep in it has started to restart itself just after the log in screen and also to...
Browsers & Mail
All Browsers Crashing trying to upload .doc on web site
Hi: I am trying to post a Word document on various web sites (my resume to apply for jobs) and when I click on the option to browse for the document (which is on my desktop) the browser "encountered a problem" and crashes. Any suggestions would be appreciated. Thanks Tim
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:36.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App