Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Explorer won't load graphic

10 Sep 2010   #1

Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 
Internet Explorer won't load graphic

Hello everyone.

Well, I've been trying to figure out how to get a certain graphic to load in IE8. The first pic is Internet Explorer 8 and the second is Firefox.

I was wondering if anyone knew of something that could be edited in the registry to get the graphic to show up in IE8. Thank you.



Attached Thumbnails
Internet Explorer won't load graphic-1.jpg   Internet Explorer won't load graphic-2.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.

10 Sep 2010   #2

Win7 HP (x64)/Win7 Ultimate (x64)
 
 

Hi

Welcome to Seven Forums
If you are on a network, there's not much that can be done unless you have a chat with your network admin.
Otherwise, have a look at the following:

Quote:

1. From Internet Explorer 7, click the "Tools" button.

2. Select "Internet Options".

3. When the "Internet Options" multi-tabbed dialog box appears, click the "Advanced" tab.

4. Scroll down to "Multimedia" and check or uncheck "Show pictures" as desired. Refer to the below screenshot.



5. Click "OK" to close the dialog box.

NOTE that this option only disables picture viewing when pictures are referenced normally in the source webpage. Images loaded from scripts, Flash animations, Java applets, etc., may not be affected by this configuration option.
Source

Hope this helps

Regards
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #3

Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

Thanks a lot.

Well, I disabled that then enabled it again, but it didn't seem to work. I was wondering if you could go to that site on your IE just to see if it loads up for you, 'cause even on XP it wouldn't load the graphic.

- Index
My System SpecsSystem Spec
.


10 Sep 2010   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hello Kenard,

Welcome to SF! I went to that forum of yours using IE8 and the banner doesn't load except for Chrome and Firefox. There's absolutely nothing to worry about. Something's wrong with that forum's banner when viewed using IE.
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #5

Win7 HP (x64)/Win7 Ultimate (x64)
 
 

The website has quicktime content - do you have quicktime installed (can be installed by downloading and installing the current version of Quicktime, as applicable for your platform)?
Here's a snip of my IE page

Regards


Attached Thumbnails
Internet Explorer won't load graphic-ie_capture.png  
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #6

Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

I had Quicktime Alternative installed, but now I just installed the full version and it didn't show up on mines, still. It's amazing, you really know a lot about this technology. I never thought I'd see IE displaying the graphic. Anything else particular I could look for?

Quote   Quote: Originally Posted by frzwin7 View Post
Hello Kenard,

Welcome to SF! I went to that forum of yours using IE8 and the banner doesn't load except for Chrome and Firefox. There's absolutely nothing to worry about. Something's wrong with that forum's banner when viewed using IE.
Hi, thanks. And thanks for the help.
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #7

Win7 HP (x64)/Win7 Ultimate (x64)
 
 

Hi

Have a look at the following link:

Trouble installing iTunes or QuickTime for Windows

Be sure to read through the article carefully - right at the end there's a link to download Quicktime only (without the full itunes package).
In case you miss it, here is the link - make sure you do not select Quicktime with iTunes

When installing (or reinstalling) make sure that you define (enable) the proper plug-ins for IE - refer to Figure 7 in the following link

QuickTime: How to Install on Windows (It's an old article but gives you an idea on the process and what you need to look out for)

Check also the following - Using MSCONFIG to troubleshoot conflicts in Windows Vista and Windows 7

Hope this helps and keep us posted

Regards
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #8

Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

Thanks for this advice. I read everything, followed the instructions, and it seems to be installed; the problem is still there though.

I wonder where I went wrong. All this time even before I got 7, it was like that on XP too, even after doing new installations through the months.


Attached Thumbnails
Internet Explorer won't load graphic-clipboard01.png  
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #9

Win7 HP (x64)/Win7 Ultimate (x64)
 
 

In IE go to >Tools>Manage Addons> Check if QT is enabled - have a look at the attached

Keep us posted and regards

Edit

What anti-virus or internet security software/firewall a do you have installed? Is there some possibility that you have disallowed Quicktime using your firewall or security software?


Attached Thumbnails
Internet Explorer won't load graphic-qt_addon.png  
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2010   #10

Windows 7 Home Premium 32-bit SP1
 
 

I use AVG and Microsoft Malicious Software Removal tool to scan the PC, but AVG I only install when I scan, I uninstall when not using. My firewall is just the Microsoft one. I checked for the Quicktime program, but didn't see it, and couldn't manually add it either.

I also checked the Quicktime trailers to see if I could watch one, too and was able to.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Explorer won't load graphic




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Internet Explorer won't load graphic
Thread Forum
Windows Explorer won't load and keep freezing Performance & Maintenance
Windows Explorer won't load General Discussion
Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe General Discussion
Explorer Will Not Load, States Explorer.exe Contains Virus System Security
my internet explorer wont load. Browsers & Mail
Internet Browsers Won't Load even when Internet Connected! Please Help Browsers & Mail
explorer.exe doesn't load on start up !! General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:06 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33