Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: IE8,Chrome,and Firefox won't open web pages

16 Sep 2010   #1

WIN 7 pro
 
 
IE8,Chrome,and Firefox won't open web pages

Hello,

I think my machine is in a bit of a trouble and I ran out of ideas how to fix it so I thought someone here might help me out.

I am running Windows 7 pro.

So I got a trojan malware thing from a website last night, i don't know how because Avast is running all the time. I booted in safe mode, ran Malwarebytes' Anti-Malware software and it got rid of it, or at least I think it did because now my pc is running fine and all those POP UPS (your computer is under attack of virus, run antivirus software, etc) from the malware are all gone. After that I ran the Avast antivirus scan on my C: drive and it didn't find anything.

None of the browsers are working, expect Opera USB (Opera@USB : download your free version of mobile Opera:) which doesn't require installation and it just runs of the HD. The other browsers won't open any web page. Skype, utorrent

I uninstalled and installed all of them several times, and nothing. I uninstalled my wireless adapted, thinking that it might be the settings and that will reset everything, and that didn't work either, i ran CC clean, which deleted all the cookies and web history from Chrome, IE, and firefox... nothing. Now even tweetdeck won't run properly.

What should I do ?

My System SpecsSystem Spec
.

16 Sep 2010   #2

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

First off 3rd party programs like tweetdeck most likely will cause more problems than there worth. Utorrunt is a very good way to get all those bad things you had on your computer. I don't recommend using a torrent of any kind. Next because you can go on line with Opera download and install Super Anti Spyware, up date it and run. Also run again MAM in normal mode. Next open I.E. and go to Tools/options/connection and Lan setting. Make sure automatic detect setting is checked and the Lan is unchecked. If for what ever reason none of your browsers work there is another way we can go.
After all this get back to us Because there is more information.
My System SpecsSystem Spec
16 Sep 2010   #3

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Try the 64 bit version of IE on your system. See if that works. A Guy
My System SpecsSystem Spec
.


16 Sep 2010   #4

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer
 
 

Boot into safe mode and run malwarebytes and virus scanner again.
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2010   #5

WIN 7 pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
First off 3rd party programs like tweetdeck most likely will cause more problems than there worth. Utorrunt is a very good way to get all those bad things you had on your computer. I don't recommend using a torrent of any kind. Next because you can go on line with Opera download and install Super Anti Spyware, up date it and run. Also run again MAM in normal mode. Next open I.E. and go to Tools/options/connection and Lan setting. Make sure automatic detect setting is checked and the Lan is unchecked. If for what ever reason none of your browsers work there is another way we can go.
After all this get back to us Because there is more information.
Thank you! automatic detect setting was unchecked, it works great now. I ran both programs again, system is clean

Thanks again!
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2010   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Are all your browsers working now? A Guy
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2010   #7

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Your welcome. Be sure to keep up to date on your security programs. Torrents very well might get you again.
My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2010   #8

Windows 7 Pro 64 bit
 
 

Another question about browsers that won't boot...

I just built a new machine and was/am in the process of loading all my software. 1st software loaded was System Mechanic Pro 10.

About 4 days after 1st boot Chrome starts to open but hangs and never a 440 or any other message-just stays hung.
Then Firefox quit opening. Just about a 5 sec "hour-glass" then nothing.

I can't believe I'm saying this..... but thank goodness ie is still working!
I'm using ie that installed w/ Windows 7 Pro 64bit
I have deleted and reinstalled both browsers twice. I uninstalled SMPro just in case, but no difference. Never use "social" software like torrents.

any ideas or a redirect?

Thanks in advance!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE8,Chrome,and Firefox won't open web pages





Thread Tools



Similar help and support threads for2: IE8,Chrome,and Firefox won't open web pages
Thread Forum
Why is Firefox slow to open vs IE9 and Chrome? Browsers & Mail
I would like Word to open links in Firefox instead of Chrome Microsoft Office
IE, Chrome, and Firefox wont open Browsers & Mail
Not open web pages in IE & firefox Browsers & Mail
Solved Internet Explorer, Google Chrome and Firefox WON'T OPEN! Browsers & Mail
Solved How to get web pages to open with Firefox? Browsers & Mail
new tabs open in firefox and chrome automatically Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:33 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33