Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Links from pages and E-mails fail with Page not available

21 Sep 2010   #1
Wouffhong

Windows 7 64 Bit
 
 
Links from pages and E-mails fail with Page not available

Where have I gone wrong? I am pretty good at finding solutions, but not with this one :-(

Since beginning to use this new HP 6340F with 64-bit capability, I have been driven to desparation in finding an answer. The programs below all have the same problem. Hae tried 32-bit settings and compatability processes.

Have tried reinstalls of Mail programs, and IE8, yet it persists. all current updates are in place.

I use Thunderbird for the E-Mail and frequently a link in the e-mail will not open the referenced page link. - I will get "page cannot be found.." and the green bar runs continually.

I use IE8 for the web use and in the YAHOO groups I run, I can create a reply on-line to a member's question, but when SENDing the reply, the green worm runs continuously and "Page cannot be found" is the response again. Happens with Firefox and MAXTHON as well!!

I use an EPSON WORKFORCE 610 Printer/scanner which prints and fax's fine, but when I scan a page from any Editor (PSP, IRFAN, Windows Page Manager, I get a fine "preview" response, but SCAN does not complete, i.e. the green worm
goes about 50-70% point and stops, leaving the Printer in a perpetual "Scanning.." mode until shut off and restarted.

The only commonality I see is that the instruction to do a function is originating OK but does not complete said instruction (to scan, or to open a link, etc.) - Could it be a DDE thing?? - I have turned protected mode off - same problems.

It is beyond the Senior's capability to troubleshoot and beg your help. I have tons of old family and Space photos to scan and edit, and cannot do so.

The refusal of windows to allow me to even reply to a member's query in my YAHOO groups is a real problem, obviously, folks, also.

The obvious has been done - Upgrades and patches, virus scanning, ad nauseam!

Tom


My System SpecsSystem Spec
.
22 Sep 2010   #2
roncerr

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Except for the scanner issue, it looks like you have internet connectivity problems. Have you tried reseting your router/switch (power down for a while the power up)? Have you got any other PCs to test your connectivity? What does this say and is it consistent: Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test ?
My System SpecsSystem Spec
22 Sep 2010   #3
Wouffhong

Windows 7 64 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by roncerr View Post
Except for the scanner issue, it looks like you have internet connectivity problems. Have you tried reseting your router/switch (power down for a while the power up)? Have you got any other PCs to test your connectivity? What does this say and is it consistent: Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test ?
thanks for the reply, Ron (assumed name :-) ), but all that was part of a default when connectivity problems arise and persist. All is OK there. BTDT

The scanner part is something I suspect I'm going to take over to Epson's forums, although the commonalities in incomplete connectivities suggested it MIGHT be a W7 anomaly as XP never gave me a problem (in SO many ways! ;-0) -

Has anyone here set up a dual-boot XP/W7 system with success??
Any help in that arena solicited! ;-) - (Never set up a dual-boot)

Tom in Nawth Jawjuh
My System SpecsSystem Spec
.

28 Sep 2010   #4
Wouffhong

Windows 7 64 Bit
 
 
SOLVED (For me at least)

Have had nothing but success linking now:

This worked for me at:

How to Fix

and select last entry - the Registry patch..

Will keep updating on success stability.

Tom

P.S. KUDOS to Ron for the help!!

Tried to up his reputation, but could not add a comment in that field - Hmmm.. wonder if i have found a buglet? - Or as a newbie, perhaps i cannot?
My System SpecsSystem Spec
28 Sep 2010   #5
roncerr

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Wouffhong View Post
Tried to up his reputation, but could not add a comment in that field - Hmmm.. wonder if i have found a buglet? - Or as a newbie, perhaps i cannot?
I just tested it by adding to your rep. It's just a text box. But I admit I don't know if there is somthing that blocks it for newbies.
My System SpecsSystem Spec
01 Oct 2010   #6
Wouffhong

Windows 7 64 Bit
 
 
Link Problem fixed with that patch I linked above!

Quote   Quote: Originally Posted by roncerr View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Wouffhong View Post
Tried to up his reputation, but could not add a comment in that field - Hmmm.. wonder if i have found a buglet? - Or as a newbie, perhaps i cannot?
I just tested it by adding to your rep. It's just a text box. But I admit I don't know if there is somthing that blocks it for newbies.
It worked this time, and BTW that patch I found is working like a charm. Fixed link problems in IE8, Maxthon and elsewhere. :-)

Tom
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Links from pages and E-mails fail with Page not available




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Email links to web pages
Cannot get web pages to open contained in BT Yahoo emails. Help!!!
Browsers & Mail
What is the quickest way to save links to web pages
When I want to save a link to a web page, I open a 'word document' and use the 'copy' and 'paste' or Ctrl+C and Ctrl+V method to save it. I save hundreds of links this way. Is there a better way, a more efficient and faster method of doing this? Thank you
General Discussion
Cannot Send Web Pages or Links by e-mail
Mozilla Thunderbird is my e-mail default and accessible via the Command Bar icon in Internet Explorer 8. However, the options under the File tab on the IE8 Menu Bar to send a page or link by e-mail are greyed out and I cannot find any settings to activate them. This may be because the...
Browsers & Mail
Can't send links or pages from Toolbar
Hi, Have Windows 7 Home Premium. Click Page on Toolbar and Send page by link or email aren't highlighted and can't use. Any ideas? Thanks...
Browsers & Mail
IE8 web page links fail to work
Win 7 home premium 32 bit IE8 Mcafee Total Protection 4 Converted over from Vista 32 bit and all was working fine except for a secure website issue (another post re this soon). To er fix I thought a reset of IE was called for so did it. Something happened and all HyperText Transfer...
Browsers & Mail
E-mails-Internet Explorer links
Can someone possibly help with this issue-When looking at my e-mails and there is a link which l can click on which should take me straight to that link or site on Internet Explorer,many times Internet Explorer page comes up but nothing shows and the only way to get out of the site as the red X...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App