Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: IE 8: Weird go-back issue

25 Dec 2010   #31

Windows 8 Pro w/MC 32-bit

Quote   Quote: Originally Posted by ACWN View Post
So... I posted about this the yesterday, IE 8: Weird go-back issue...
...Any new suggestions?
As I mentioned in that thread (post #2) it works properly for me in IE8-32 bit. All you can do to fix IE8 is reset it, although I've heard some people suggest unchecking IE8 from "Programs and Features"/"Windows Features" and then, after rebooting, check it off again to reinstall it.

So far I've verified it works on my systems running 32-bit versions of Windows Vista and Windows 7, fully updated. My security program is MSE. (I've tried it with the popup blocker on and off and also with my hosts file blocking on and off.) Besides talking to the Deviantart folks, you could also call the help desk for your PC and ask them to do the back-button test on . If it works for them but not for you, they may be able to suggest something. However, they will most likey want you to restore your system to it's factory installed state.

My System SpecsSystem Spec
25 Dec 2010   #32

Windows 7 Ultimate Home 64

Ageeb- No, no. In add-ons disabled and 64-bit IE, it doesnt do it. But earlier I had gone through the add-ons and found that all the add-ons I had previously disabled were once again enabled cause I had reset IE to factory default settings.

I dont know whats going on any more... its once again stopped doing it. Figures once I post, both here and on my dA help ticket, that its doing it again it stops...
My System SpecsSystem Spec
25 Dec 2010   #33

Windows 7 Ultimate x64

If I were you I'd keep an eye on the eggnog, because it seems the evil gnomes in your computer are making alot of trips back and forth to it
My System SpecsSystem Spec

25 Dec 2010   #34

Windows 7 Ultimate Home 64

Lol, it seems that way, doesnt it? Stupid thing is, when I said it wasnt doing it any more, it started doing it again. *eye roll* I give up.
My System SpecsSystem Spec

 IE 8: Weird go-back issue

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Weird issue with my clock....
I noticed the clock on my computer was wrong earlier, so I entered the settings and made sure everything was ok. About 4-5 hours later it is reading 28 minutes fast (time was 12:21, but read 12:49 on my computer). Anyway..this is what I got when trying to update the time: ...
General Discussion
So I had a very weird issue a few months back, what do you guys think?
Loooooong post, going to try and sum everything up to the best I can remember :) A few months back I powered down my rig for a short time to test an adapter I had on one of my GPUs. It wasn't the adapter I thought it was, so I put it away and powered back on. Upon POST'ing, I was then greeted...
Hardware & Devices
Weird Folder won't uninstall, pops back up
Here's a weird one: At one time I had the Ask Toolbar installed and later I uninstalled it. But there is a folder left called "Ask & Record Toobar". It's empty. I delete it and after about 5 to 6 seconds it pops back up in the same place! In 25 years of this stuff I've never run into this. I have...
Weird issue?
Hey guys, I just recently reformatted my computer. For some reason the load ups performance of it is ridiculously slow. And I mean SERIOUSLY slow. My specs are: i7 910 processor 6 gb ddr3 ram 2 500 7400 rpm hard drives. gtx 460 graphic card
Performance & Maintenance
Weird XP Installation issue
Hi everybody, Everytime I try to install Windows XP to have a dual boot with Windows 7, I get to the blue option screen where to select the hard drive I want to install Windows XP on. Then I get 4 options but they all say: No harddrive detected. Then I tried it with another CD from my mom but...
Installation & Setup
Weird Issue
Not sure if this is right place to post this however all my icon associations for Microsoft Office have suddenly reverted to a generic icon (see pic) They still load in their various programs i.e. word, excel etc but it is really annoying that the icons are not what they should be. This appeared to...

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:43.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App