Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE issues


18 Feb 2011   #1

Windows 7 x64
 
 
IE issues

I have 2 issues that I can't seem to fix.
1. I have weather bug as a gadget on my computer. When I installed IE9 I now have a white box around the icon. It will go away when move the mouse over the icon but I would like for it not to have a box at all.

2. I have a secure website for beta testing I go to. With any version of IE I am not able to join the website. I can put the User ID and password in but it will not accept them. I have tired removing the cache but nothing seems to help.

Any ideas would be greatly appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.

18 Feb 2011   #2

Windows 7 x64
 
 

Anyone have any ideas?
My System SpecsSystem Spec
19 Feb 2011   #3

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

You didn't say if you can log in with any other browsers or computers. In general, many IE problems can be solved by doing a reset: Tools/Internet Options/Advanced/Reset
My System SpecsSystem Spec
.


19 Feb 2011   #4

Windows 7 x64
 
 

I no issues with Chrome or Firefox. I like to use IE that is why I am trying to get it to work.

I did a reset and still was not able to get the website to load.
My System SpecsSystem Spec
19 Feb 2011   #5

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Gbsnplr View Post
I no issues with Chrome or Firefox. I like to use IE that is why I am trying to get it to work.

I did a reset and still was not able to get the website to load.
If you post a link we can try it to see if anyone else has the same problem with the site you are having trouble with in IE only.
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2011   #6

Windows 7 x64
 
 

I would love to but it is a developmental forum and I would have to get permission.

Is there a way wipe all IE off my system the install as if it had never been there?
My System SpecsSystem Spec
20 Feb 2011   #7

W7x64 Ult.
 
 

IE9 made a curious purple halo around my network gadget. Also rendered its border in different colors one on the top and bottom and a second one on the sides. Actually looked kind of OK. When I dumped IE9 all went back to normal. 9 probably needs a few more minutes in the oven.......
My System SpecsSystem Spec
23 Feb 2011   #8

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Gbsnplr View Post
...Is there a way wipe all IE off my system the install as if it had never been there?
Don't know about that. But it is possible to uncheck it from "Programs and Features", then reboot. At least it will look like it's completely gone. If that doesn't work you could try some windows repair tasks like:
1) At command prompt>sfc /scannow
2) In Explorer c: (properties), General/Disk Cleanup
3) In Explorer c: (properties), Tools/Error Checking
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE issues




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:12 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33