Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: i cant get a webpage to load

18 Feb 2011   #1
foreman500

Windows 7 Home Premium x64
 
 
i cant get a webpage to load

i cant get High Lifter Forums to load at all but High Lifter - The Leader In Custom After-Market ATV Accessories loads normally. i keep geting a internal server error with High Lifter Forums also i cant ping any websites i keep geting timed out.


My System SpecsSystem Spec
.
18 Feb 2011   #2
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Hi foreman500 and welcome to Windows 7 Forums

I've no problem with any of the links you posted. What do you get if you try to ping www.bbc.net.uk ?
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #3
foreman500

Windows 7 Home Premium x64
 
 

that site loads prefect it is just that one forum that will not load.
My System SpecsSystem Spec
.

18 Feb 2011   #4
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Don't you get this when you click on the link?

-capture.jpg


My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #5
foreman500

Windows 7 Home Premium x64
 
 

all i get is a error message that says
The server has encountered an error

An exception has been thrown on the page you are trying to access. The error has been logged and the site admin will take the necessary action to prevent such error.

It is also possible that the server is currently experiencing high loads, so please try again later by clicking on the Back button on your browser. If the problem persists, you can contact the site admin.
Please try the following:
  • Click the Back button to try another link.
ASPPlayground.NET Forum Software but High Lifter - The Leader In Custom After-Market ATV Accessories works fine only High Lifter Forums will not load. thanks for helping me
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #6
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Is that page shown in the image in my post above the one you're trying to reach? If it is, I've just tried it again with no problem.
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #7
foreman500

Windows 7 Home Premium x64
 
 

no all i get is
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #8
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

What is this WinSnap that is asking you to get a license key for?
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #9
foreman500

Windows 7 Home Premium x64
 
 

just a program i got to take a screen shot. i got it on filehippo Download WinSnap 3.5.4 - FileHippo.com
My System SpecsSystem Spec
18 Feb 2011   #10
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Ah. I thought that that was what it was, but I just wanted to make sure.

I've just tried the link again, and it's still working for me. You could try emailing the site Admin as the message suggests to see if there is any reason for this behaviour. Seeing as though you can't access the site and I can, here is the link: Contacting Us
My System SpecsSystem Spec
Reply

 i cant get a webpage to load




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Day 2, and the MSN Webpage is Down.
This is the 2nd day that I have opened Internet Explorer, and my MSN page is down and it says "No site configured at this address." Can someone help me out here? Is this problem fixable?
Browsers & Mail
windows 7 refuses to load and system repair wont load
I dont know if this is posted in the right area but I'm so desperate to get my laptop working its unreal. First it started off with my laptop crashing, I had totally forgot it needed to do a windows update and turned off my laptop in hopes that it would work properly. After that my laptop has not...
BSOD Help and Support
BSOD, Random, sometimes right when I load a webpage.(Minidmp included)
Can someone please tell me whats going wrong with my system? It would be much appreciated. Also, Im new here, So if you could tell me if Im doing something wrong it would be helpful. Heres the error report upon reboot - Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS...
BSOD Help and Support
Album art takes long to load or doesn't load at all in explorer.exe
Im having this issue when I go to my Music folder/library in windows there is either no album art (in this case no icons in place of the album art either to suggest if its an mp3 or what not), or it takes a really long time for the album art to load on every peace of music. I have also tried to...
General Discussion
IE9 Message from webpage:"Please wait for the page to load..."
Hi there, just installed IE9 and the first thing I noticed when I acess some websites is a box in the middle of the page saying " Message from webpage:"Please wait for the page to load..." it is really annoying and pops up several times if I close it or press ok anyone knows how to disable...
Browsers & Mail
Webpage Display
First let me say I like IE8 much better than IE7. I have two issues. I have made webpages for people over a period of time using Dreamweaver. The pages are generally very simple and nothing hight tech. Some use a password to access the webpage. Here are issues: Pages without a...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:56.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App