Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Strange issue...IE8

23 Feb 2011   #1

 
 
Strange issue...IE8

Hi,

Have just had the following appear as I was trying to click a picture that I personally uploaded in facebook. Any ideas why I would need to enter my router credentials just to view a picture in facebook?

Strange issue...IE8-sky-access.png

I'm not a suspisious man but this seems like very untrustworthy behavior...

I've even logged out & back into facebook and the issue still occurs...

UPDATE: After closing down IE and trying to access the pic again, all is working as it should...Very strange indeed...


OS



My System SpecsSystem Spec
.

24 Feb 2011   #2

Windows 7 Home Premium x64
 
 

This is why I never let any browser rememeber my router credentials, if it so happens that I need to make changes to port forwarding in NAT
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #3

 
 

I normally have my router credentials saved but thankfully just before this appeared i'd just re-installed and didn't get round to accessing the homepage yet
My System SpecsSystem Spec
.


24 Feb 2011   #4

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Good
At the cost of security I don't mind entering these credentials every once in a while.
If I wasn't so lazy, I'd do it for all websites I visit, but meh xD
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #5

 
 

Strange thing just happened...

Internet cut out (does that sometimes), then while refreshing a post here on sevenforums I was asked for the credentials again...

Close IE, re-open, problem solved
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #6

Windows 7 Home Premium x64
 
 

How about doing an A/V scan perhaps? This never happened to me while using IE8.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #7

 
 

Thing is I know it's not a virus as 10 mins before the 1st instance, I re-installed my OS
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2011   #8

Windows 7 Home Premium x64
 
 

*facepalms*
Sorry
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Strange issue...IE8




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Strange issue...IE8
Thread Forum
Strange issue Hardware & Devices
Strange HDD issue Hardware & Devices
strange issue General Discussion
Solved Very strange issue. General Discussion
Very strange issue Performance & Maintenance
Strange Issue ! BSOD Help and Support
Strange RDP Issue Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33