Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE9 from server doesn't work properly

12 Apr 2011   #1

W7 X-64 W8.1 X-64 Opensuse 13.1 W2003 Server
 
 
IE9 from server doesn't work properly

Hi there

When logging on to a service that needs extra logon Information such as supplying password etc IE9 fails.

I'm currently in France and have to use the ORANGE France wifi service.

IE8 gives me an orange logon screen -- works fine

IE9 doesn't present the option -- I just get IE cannot connect etc.

Enc screenshot for IE8

cheers
jimbo




Attached Thumbnails
IE9 from server doesn't work properly-orange.png  
My System SpecsSystem Spec
.

12 Apr 2011   #2

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Did you turn off activex filtering for the website by clicking the littke bloe "no" icon?

How about trying opening it in compatibility mode (click the little "broken tag" icon to the right of the address bar.

A lot of sites are broken by default with IE9's standard setings... One of those two options almost always work for me.
My System SpecsSystem Spec
12 Apr 2011   #3

W7 X-64 W8.1 X-64 Opensuse 13.1 W2003 Server
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by fseal View Post
Did you turn off activex filtering for the website by clicking the littke bloe "no" icon?

How about trying opening it in compatibility mode (click the little "broken tag" icon to the right of the address bar.

A lot of sites are broken by default with IE9's standard setings... One of those two options almost always work for me.
Hi there
tried all that --doesn't work.

I'm happy with IE8 so far -- I don't tend to use torrents or download stuff from "dubious" sources so I'll stick with IE8 until more people have fixed the bugs in IE9.

Thanks

Cheers
jimbo
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 IE9 from server doesn't work properly




Thread Tools



Similar help and support threads for2: IE9 from server doesn't work properly
Thread Forum
YT doesn't work properly in HD Browsers & Mail
One of the most useful features in W8 doesn't work properly in CP General Discussion
Solved Windows 7 Search Doesn’t Work Properly – Yet Again! General Discussion
esata doesn't work properly Hardware & Devices
Trackpad Button Doesn't Work Properly Hardware & Devices
Autounattend.xml doesn't work properly Installation & Setup
Network and Sharing Doesn't work properly Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33