Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Query re WLM

16 Jun 2011   #1
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Query re WLM

Have had to reinstall my entire machine - hard drive failure.

Have got it all set up with most of the stuff I had before except the WLM.

Have downloaded Live Essentials signed in etc etc - is there a tutorial on how to set it up - Ive had a quick look but cannot find what I want.

The damn application seems to have a mind of it's own and I am seriously thinking of buying either MS Office Mail or going gmail as this constant problem happens all the time on all my machines in fact not just this one really getting on my nerves.


My System SpecsSystem Spec
.

16 Jun 2011   #2
BrightBlessings

Win7 Pro-64 Bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #3
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Ok

Ok Bright Blessings will give it a go again before they come and lock me up for being potty(er) lolzzzz You see what I mean your email has for reply to thread come through no problem where I've been trying for two hours to get something happening - very frustrating eh??

By the way how come you get two green dots for being a senior or is it just cos you're cleevereererrerr than me lolzzzzzz!!
My System SpecsSystem Spec
.


16 Jun 2011   #4
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Ok

Now I do have an account but it lets me send but not receive but I think I have got the gist of it now it's just a matter of finding what password I have on my other two machines.


That ref you gave me was so nice and simple - has to be for me I am afraid these days!!lol
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #5
BrightBlessings

Win7 Pro-64 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Ok Bright Blessings will give it a go again before they come and lock me up for being potty(er) lolzzzz You see what I mean your email has for reply to thread come through no problem where I've been trying for two hours to get something happening - very frustrating eh??

By the way how come you get two green dots for being a senior or is it just cos you're cleevereererrerr than me lolzzzzzz!!
Buggered if I know
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #6
BrightBlessings

Win7 Pro-64 Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Now I do have an account but it lets me send but not receive but I think I have got the gist of it now it's just a matter of finding what password I have on my other two machines.


That ref you gave me was so nice and simple - has to be for me I am afraid these days!!lol
Hope you get it sorted
Stay sane
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #7
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Not quite mate

Have got it sending but not receiving.

Even tried setting up a second account - same thing it's got to be something to do with those accounts settings eh??

But I'm determined not to let the little bugga beat me!! lolzzzzz Oh sane whats that??
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #8
t-4-2

Windows 7 Home Premium 64-bit, SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Have got it sending but not receiving.

Even tried setting up a second account - same thing it's got to be something to do with those accounts settings eh??

But I'm determined not to let the little bugga beat me!! lolzzzzz Oh sane whats that??
Open your WLM > send a test message to yourself .
Click Sync to receive your test message > if you are unable to receive, you will get an error message.
Post the error message in its entirety...... verbatim. No paraphrasing please.
If the error message contains your e-mail address, change it to something esle so no one will know it. That is the only info you can conceal. Otherwise, the error message must be " as is ".
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #9
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Ok t-4-2

Ok mate will try that but as I will have to send via this machine it might take a while to type out what it says but I'll try.

Now I am going to sound like a real no brainer but where the heck do I find "sync" in WLM - I have Googled to see and it refers to the drop down box with New Save etc in it but cannot find the sync reference you speak of.

Strange thing is that I get a MS Office Mail box with all the messages in pop up at times (cmae bundled with my Toshiba and want me to put in my activation code and I am getting so tempted to just go and buy this product to save all of you others and myself non stop hassle with WLM Its go to worth the $200??
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2011   #10
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
t-4-2

Mate I have just tried another account again and deleted the original one and used my ISP providers password and it works on that machine now.

The other machines are working to and from the new install so maybe after all that I just needed to set the second account as the first one had been disrupted or something. The only two things I have to do now is ad my contacts to the new account and switch off the WLM and back on again before it will download messages - but it's always done that!

Look everyone I am sorry for taking up so much of your time but it was and is always a problem area for me when I've had to do rebuilds etc

All help so very much appreciated you are all such a great bunch of people and this id a great forum.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Query re WLM




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
PC Query
There is a PC where I volunteer, that seems to have been tampered with, all the files that were on the PC are still there, but the Microsoft Office seems to have been reset and the AVG AV has gone. Anybody have an idea on how this was done ?
General Discussion
Query regarding SSD
My new SSD is plugged into the one of the 6Gb/s sockets on my motherboard. Iíve been reading other posts here regarding NOT using the marvell controller for the SSD. My driveís performance is no where near the quoted figures. How do I NOT use the Marvell controller when my drive is plugged into...
Hardware & Devices
Yet another RAM query
Have a Vista machine here and it has 2x1Gb PC2-5300 DDR2 @667MHz in it and running very slowly. I have a 2GB stick of PC2-6400 @800MHz spare and wondering if it's ok to put it in with the PC 5300? I know it will probably drop the speed back to 667 but am just trying to get a bit more RAM...
Hardware & Devices
Query re HDD's
I have had a quick look but cannot find much but..... I have built a SB with i5 2500 on Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 Motherboard and I fitted a Samsung SpinPoint F3 1TB HD103SJ but find it a bit noisy so have bought a Seagate Barracuda 1TB ST31000524AS not only because it is supposed to be...
Hardware & Devices
Query
Hiyya everyone - I got this request from a friend who I personally think is wasting his dough and although I can help him a bit (had no idea of costs as you will see) the only thing I cannot help is with the driver/s he wants. I did suggest he come on here but anyway his message - You might...
Drivers

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:56.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App