Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Odd attachment display in SF


05 Aug 2011   #21
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

What do you get when you click on a snip? Maybe John has changed something.

My System SpecsSystem Spec
.

05 Aug 2011   #22

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Pro 64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
What do you get when you click on a snip? Maybe John has changed something.
I mis-spoke. I also get that when clicking on a snip. My bad.
My System SpecsSystem Spec
05 Aug 2011   #23
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

@Bill, the Restorator didn't work for me.
My System SpecsSystem Spec
.


05 Aug 2011   #24

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

I just tried it in IE, and it displays correctly like your 64 bit does. What happens if you click the background, off the image? Does the image disappear and the page show again? It almost looks like it is displaying in a frame. Very odd.

See if this newly added MS Fix-It helps:

How to reinstall or repair Internet Explorer in Windows 7, Windows Vista, and Windows XP

A Guy
My System SpecsSystem Spec
06 Aug 2011   #25
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Nar, I can't dismiss the image without refreshing the page, the "X" doesn't work either, I'll try the Fix-it and let you know.
My System SpecsSystem Spec
06 Aug 2011   #26
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Mr Fix-it had no effect either.
My System SpecsSystem Spec
06 Aug 2011   #27

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Do another clean install of Windows. Or do a repair install of Windows. Or use IE9.
My System SpecsSystem Spec
07 Aug 2011   #28
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Here is the error I get after opening a snip. The error warning icon appears in the left side of the status bar, clicking it get this info, which is Klingon to me.
Name:  SF error.PNG
Views: 40
Size:  42.9 KB


My System SpecsSystem Spec
07 Aug 2011   #29

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Pro 64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Here is the error I get after opening a snip. The error warning icon appears in the left side of the status bar, clicking it get this info, which is Klingon to me.
Attachment 169155
More Klingon....

javascript - clientHeight/clientWidth returning different values on different browsers - Stack Overflow

clientWidth property JavaScript

clientWidth*«*Javascript Properties*«*JavaScript Reference
My System SpecsSystem Spec
08 Aug 2011   #30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Derek, giải thích tất cả mọi thứ.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Odd attachment display in SF




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Odd attachment display in SF
Thread Forum
Too Big Attachment Browsers & Mail
Solved attachment size Browsers & Mail
Solved Display WLM Attachment Size Browsers & Mail
Unable to deliver an attachment Browsers & Mail
WLM - attachment security Browsers & Mail
Opening .pps attachment General Discussion
Hotmail attachment problems Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:00 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33