Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Odd attachment display in SF


02 Aug 2011   #1
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 
Odd attachment display in SF

I'm using IE8, just did a clean reinstall and have finally got all Windows updates. When I click an attached pic in a thread it doesn't open in the post. It does open at the top of the current page. Thhis has only started since the new install.
Any way I can get back to normal?
Odd attachment display in SF-capture.png

Also the only way to make the enlarged pic go away is refeshing the page, the X won't do it.




My System SpecsSystem Spec
.

02 Aug 2011   #2
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

In "Internet Options" at General at the Tabs,Settings button select "Open popups in new Tab"
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #3
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Thanks Ted, that is what I have set.
My System SpecsSystem Spec
.


02 Aug 2011   #4
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

You may want to got to "Privacy, Advanced" and block 3rd party cookies too.
Name:  block.JPG
Views: 9
Size:  56.7 KB


My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #5
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Already have that too.
Name:  Capture.PNG
Views: 25
Size:  62.0 KB


My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #6
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

At least I'm batting a thousand mate!
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2011   #7
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

LOL! Yes you are Ted. What you suggested are my normal configurations.

I'm also getting a lot of "Error on page" down in the IE Status bar too.
My System SpecsSystem Spec
03 Aug 2011   #8
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Any other ideas anyone? I have updated Flash and Flash player, issue persists.
sfc /scannow finds no violations. This is a clean fresh reinstall.
My System SpecsSystem Spec
03 Aug 2011   #9

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Maybe something interfering.

Checked firewall?
The dozen AV apps you run?
Spywareblaster?
Blocking javascripts?
Turned off and back on in Programs and features?
Completely removed flash and other add-ons, or ran in IE safe mode to check?
My System SpecsSystem Spec
04 Aug 2011   #10
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Checked firewall?
For....

The dozen AV apps you run?
Only one, norton

Spywareblaster?
No

Blocking javascripts?
Nope

Turned off and back on in Programs and features?
turn off and on what?

Completely removed flash and other add-ons, or ran in IE safe mode to check?
No, but IE8 64bit act fine.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Odd attachment display in SF




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Odd attachment display in SF
Thread Forum
Too Big Attachment Browsers & Mail
Solved attachment size Browsers & Mail
Solved Display WLM Attachment Size Browsers & Mail
Unable to deliver an attachment Browsers & Mail
WLM - attachment security Browsers & Mail
Opening .pps attachment General Discussion
Hotmail attachment problems Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33