Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: problem with safari 5.1 on windows 7

07 Oct 2011   #1
alierfani

windows 7 professional x86
 
 
problem with safari 5.1 on windows 7

I have installed safari 5.1 on my PC. It was installed completely but it doesn't open any pages.
Does anyone know what is the problem?


My System SpecsSystem Spec
.
07 Oct 2011   #2
MadSupra354

 

It might be your firewall. Check it isn't blocking Safari from internet access.
My System SpecsSystem Spec
08 Oct 2011   #3
alierfani

windows 7 professional x86
 
 

Thank u MadSupra354. I disabled my firewall but there is no change. When I move the mouse on it, it shows that is working in the background. this is a screenshot of safari 1.5 in the attachment.


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 problem with safari 5.1 on windows 7




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Mozilla,Safari,Chrome -same problem
I hav window 7 installed on my PC............ Wheneber I make a GOOGLE or Yahoo search..... and click on the links of the results of the search..... it shows a single webpage of an advertisement of some (100ksearchers.com) all the time .... why is this happening...................I'm really fed up...
Browsers & Mail
Safari 5.0.2 on Windows 7
Hello, right now I'm using IE 8 as my browser, and I heard Safari can run on Windows now, so hows dose it perform? Is it good on Windows 7?
Browsers & Mail
Safari for Windows
Does anybody use it? If so, what do you think of it? What do you like and dislike about it? Be specific! I downloaded it tonight and am testing it out. I think it's nice. It hardly uses any memory, surprisingly, yet it's as fast as Google Chrome. The only downside to it is I can't download...
Browsers & Mail
Safari Download weird problem..<><
hmm.. first see this http://i44.tinypic.com/2amhaf.jpg ummm.. now the problem is that download depicting the OS hard drive.. Its been there always for two days after two restarts and nothings progressing.. also the stop button isn't responding... i think that CCleaner will do the job...
Software
Safari problem with Win 7 64bit
Hi everyone, I have Windows 7 Ultimate 64bit and had Safari installed since I got my retail copy of Windows last month. It had performed well until a few days ago, that every time I tried to launch it would try to start but started failing. Curiously, it always shows as runnning in Processes, but...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:00.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App