Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Cannot post or reply on some forums using FF 8.0


13 Dec 2011   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Cannot post or reply on some forums using FF 8.0

Hi

I am unable to post a new message or reply to a posting on all Flight1 forums (LevelD, Mustang, Ultimate Traffic, SimForums in any section of said forums although I am signed in and am permitted to post in the appropriate forums as a valid member and purchaser of Flight1 products (LevelD, Mustang,GEX, Ultimate Terrain, Ultimate Traffic).

I have no problems and have tested other forums such as Avsim, Orbx, Simviation or any other forums except the above.
I have previously been able to post and reply to messages on Flight1 forums.
Naturally as can be seen I can post a message on this forum.
All I get when I attempt to reply, create a new message or attempt to send a PM (as I attempted to do today is this):

Quick Reply

Message:
Enable BBcodes to format post
Email Notify me of Replies



or


Post Reply



Message:


Emoticons
[Smile] [Tongue] [Wink]
[Cry] [Big smile] [LOL]
[Dead] [Embarrassed] [Confused]
[Clap] [Angry] [Ouch]
[Star] [Shocked] [Sleepy]
more...

Enable BBcodes to format post
Email Notify me of Replies


The message box area(not defined by border) is greyed out and nowhere to post message or will any typing be accepted.
Have tried deleting forum cookies but problem remains. Cleaned caches. Uninstalled/re-installed Ver 8.00 and a couple of previous versions. Cleaned registry manually of Firefox and Mozilla remnants.

Internet Explorer allows me to post, reply or PM without any problems, but not FireFox or as I just tried, PaleMoon browser.
The software used on these forums is Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.69.

I have posted this message on Firefox forum but really no constructive solution provided.

Your assistance/advice would be appreciated.

noels7

My System SpecsSystem Spec
.

13 Dec 2011   #2

Windows 7 Ultimate x64
 
 

My System SpecsSystem Spec
13 Dec 2011   #3

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noels7 View Post
Have tried deleting forum cookies but problem remains. Cleaned caches. Uninstalled/re-installed Ver 8.00 and a couple of previous versions. Cleaned registry manually of Firefox and Mozilla remnants.
Not had this issue, so it's a stab in the dark - but when you uninstalled/cleaned etc, did did the remnants include:

C:\Users\<YOU>i\AppData\Local\Mozilla and
C:\Users\<YOU>\AppData\Roaming\Mozilla

folders?

And for the obvious questions, do you have addons like noscript etc installed?

If it's just that one particular forum, it may be an issue with the individual site and not actually FF.

Perhaps ask fellow FF users there, or contact a mod/admin there to see if anyone else if having a similar problem. Especially since it's a 'recent' development. They may have made some changes to the code and overlooked something.
My System SpecsSystem Spec
.


13 Dec 2011   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hi smarteyeball

Answer to your questions:
1. Yes and I deleted.
2. Only addons are Flashgot and Addblock for FF(doesn't matter if I disable - problem
remains).

Cannot ask fellow members at those forums or Admins because as I stated in my original post message boxes are u/s including PM's message boxes.

noels7
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2011   #5

 
 

Yep, those addons wouldn't make a difference.

But you mentioned the site (and relevant boxes) were still accessible in other browsers?
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2011   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Yes my brain is frazzled. Have now used IE to PM an Admin of one of those sites. Not confident that they would have changed anything because many people use FF these days and nobody has posted about the problem I am experiencing.

I have also placed a request with Bugzilla@Mozilla for them to work on it.
Will advise if I have a successful resolution.
One thing I didn't mention is I have reformatted my computer in the last 2 weeks but I cannot see any problems that might be causing this.

Thanks for your input.

noels7
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2011   #7

 
 

Fingers crossed you do have a resolution. If it's not the site, it's certainly an interesting bug

Best of luck.
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2011   #8

Windows 7 Ultimate x64
 
 

PROBLEM SOLVED

Received a reply from board Admin on a Flight1 forum and apart from his confusion that my problem was with IE and not FF, he suggested "turn off the WYSIWYG editor" in my control panel. Did so on all Flight1 forums and message box like this one appears and I again have the ability to reply to and post new topics.
How WYSIWYG editor was turned on in the first place is anyone's guess. Certainly not by me. What software would do this on a recently formatted system or is it a fault in the forum software they are using?
Thanks again for your advice.

Regards

noels7
My System SpecsSystem Spec
14 Dec 2011   #9

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

The editor would be their own forum software. They might have had the default setting for it turned On, made a change recently to that setting, or just got switched somehow by accident.
My System SpecsSystem Spec
15 Dec 2011   #10

 
 

Regardless, glad to hear you got it sorted
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Cannot post or reply on some forums using FF 8.0




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Cannot post or reply on some forums using FF 8.0
Thread Forum
Post Template: Create at Seven Forums Tutorials
Solved Seven Forums, Eight Forums, Registration question Chillout Room
YouTube Video - Add to Seven Forums Post Tutorials
Solved Unable to Post Quick Reply Chillout Room
I am logged in yet can't post another reply to my thread Chillout Room
How not to set up e-mail reply to post ah? Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:58 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33