Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some pages do not load in any of the browsers

22 Dec 2011   #11
asniex

Windows 7 ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Qdos View Post
I hate to diss on a particular companys hardware, but in respects of Netgear I make an exception.

If it is the DGN1000 they have had a lot of issues. Orange had to replace thousands shipped to ISP customers. It's down to Netgear rubbish firmware.

That model is not the only one I would stop at criticising...
I know i made a terrible mistake in buying it. I also read some reviews before buying . Most wer bad . But it was the only choice for me . The retailers near my neighbor hood had only that model


My System SpecsSystem Spec
.
22 Dec 2011   #12
Qdos

 

Check for a firmware update before all else, almost all of Netgears woes are due to bugs in their programming and sooner or later it does get ironed out... you might be pleasantly surprised!
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2011   #13
asniex

Windows 7 ultimate 32bit
 
 

I check it daily no new updates Now i cant access 3/4th of the web . I miss all the forums i love to be in .
My System SpecsSystem Spec
.

22 Dec 2011   #14
Qdos

 

Can you lay hands on an alternative router to test with?
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2011   #15
emaraszek

Windows 7 Ultimate x64
 
 

What is your ISP? Did you follow the setup wizard to configure the modem with your ISP's settings? Did they specify the settings you should use when setting up the modem?

Also, make sure your computer is set to use DHCP for both its IP address and DNS servers.

Go to the connection properties for your network adapter and select IPv4, then go to properties:


Check to see that the settings are configured the same as in this example:


Once you have done this let me know
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2011   #16
asniex

Windows 7 ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by emaraszek View Post
What is your ISP? Did you follow the setup wizard to configure the modem with your ISP's settings? Did they specify the settings you should use when setting up the modem?

Also, make sure your computer is set to use DHCP for both its IP address and DNS servers.

Go to the connection properties for your network adapter and select IPv4, then go to properties:


Check to see that the settings are configured the same as in this example:


Once you have done this let me know
Can you check my computer ? I have Teamviewer . If you have some free time please reply
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2011   #17
asniex

Windows 7 ultimate 32bit
 
 

I just tried using proxies to access website and it worked fine but i can't fully rely on proxies . So any ideas ??
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2011   #18
Qdos

 

My suggestion is a little harsh, but if there's no new firmware for the DGN1000 then get another router.

Right now bear in mind you'll want something iPv6 ready, with decent firmware, and a better reputation that some, or most, or what Netgear make.

One router I can wholeheartedly swear upon is mentioned in my system spec's...
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2011   #19
emaraszek

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by asniex View Post
I just tried using proxies to access website and it worked fine but i can't fully rely on proxies . So any ideas ??
Any chance you could have gotten some sort of malware? I ask this because I ran into an issue the other day at work where one of our employees was trying to access a few sites and kept getting redirected.

He would open up IE and search for something from his Yahoo homepage, the results would appear but as soon as he clicked on something he would get redirected and couldn't access any sites.

Can you create a brand new profile on your computer and then try accessing your sites? If this works then you'll just need to remove malware from the profile you use
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2011   #20
asniex

Windows 7 ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by emaraszek View Post
Quote   Quote: Originally Posted by asniex View Post
I just tried using proxies to access website and it worked fine but i can't fully rely on proxies . So any ideas ??
Any chance you could have gotten some sort of malware? I ask this because I ran into an issue the other day at work where one of our employees was trying to access a few sites and kept getting redirected.

He would open up IE and search for something from his Yahoo homepage, the results would appear but as soon as he clicked on something he would get redirected and couldn't access any sites.

Can you create a brand new profile on your computer and then try accessing your sites? If this works then you'll just need to remove malware from the profile you use
I had the same idea so i tried logging into my other user acc . And i had the same problem . I taut tat it affected that profile too so i logged into safe mode. Still i have the same problem i think that the problem is with the router.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some pages do not load in any of the browsers




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Specific web pages only load slowly on all browsers
When I log into my work's website, I can log in on the main page and navigate it fine. However, there are several pages within my company website that load extremely slowly. I mean, they take over 10 minutes to load. The pages are my company mail inbox, my schedule, and the page where I bid for...
Browsers & Mail
Browsers do not load pages properly!
Hello everyone, im new here. I have a problem with my new laptop i have recently bought. Dell Inspiron 7537 15inch OS 8.1 (after upgrade from 8.0) 16gb RAM, Samsung SSD SM 841 256gb. Lets go to the point - When i try to load a page, usually i have to refresh that page, because i get an error like...
Browsers & Mail
No browsers will load pages, even with strong DSL connection!:(
I have look around this forum some, but I am extremely tired from staying up all night trying to figure out what is wrong! I have a Dell Inspiron 1440 laptop running windows 7 home premium 64bit. This all started when I click on my google chrome and seen the home page was dosearches.com, so I tried...
Browsers & Mail
Multiple pages in my browsers wont load
I have no idea what this is, I have cleaned my registry from CCleaner, Ran my antivirus, rebooted, I have basically tried everything. Many pages just keeps on going in an endless loop. A few examples: Images from Imgur.com Images from Tinypic.com Download page for Microsoft Security...
Browsers & Mail
Almost all browsers are dead, not loading any web pages.
As I type this I am using Safari as this is the only browser that loads any web pages. When I try to load a web page in ANY other browser it's just a white screen, it tries to connect, and gives me the "This webpage is not available" page. The only one that works aside from Safari is the Steam...
Browsers & Mail
Connected to Internet but CANNOT Load Pages in Browsers
For a few months now, a few times a day, I'll be surfing fine but after awhile my browser (Firefox or IE) cannot load any pages, it'll say something like cannot load page. But I notice my downloads are still going (in Firefox or µTorrent, etc.) and my VoIP still works. I"m on a WIRED...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:03.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App