Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: could not browsing but i'm connected to internet

27 Mar 2012   #1
yunasianipar

windows 7 32bit
 
 
could not browsing but i'm connected to internet

hi,

I'm a windows 7 32 bit user.
i have problem that i can't browsing.
from what i check the default gateway have different value with the DHCP server value. please help how to fix it thank you

**sorry I'm not using English language very well


My System SpecsSystem Spec
.

27 Mar 2012   #2
alishathomaz

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I fixed my computer by erasing Antivirus, I guess something was blocking me from browsing the internet, so that did it for me. Just go to add or remove programs and erase AntiVirus. Also Restore the defualt firewall
My System SpecsSystem Spec
27 Mar 2012   #3
lehnerus2000

Windows 7 Ultimate SP1 (64 bit), Linux Mint 17.1 MATE (64 bit)
 
 
Static Values

How about setting static values for your NIC?
My System SpecsSystem Spec
.


27 Mar 2012   #4
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by yunasianipar View Post
hi,

I'm a windows 7 32 bit user.
i have problem that i can't browsing.
from what i check the default gateway have different value with the DHCP server value. please help how to fix it thank you

**sorry I'm not using English language very well
please post output of following commands (in command prompt):

ipconfig/all
route print

What is ip address of home router?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 could not browsing but i'm connected to internet




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Desktop WIFI Internet Issue - Connected, but Slow/Dropped Internet
I've been battling this particular issue for a couple of weeks now without much success. I have a custom built desktop where my WIFI connection will deteriorate to the point where internet (and gaming over Steam, etc...) will be either painfully slow or unable to load pages at all. Windows claims...
Network & Sharing
Extremely slow browsing and downloading when connected to public WiFis
Hi Recently I've been experiencing some painfully slow internet browsing and downloading speeds on my Sony Vaio VPCSE, it's basically not possible to use internet because of this. These problems first occurred about a week ago and came from nowhere. So far I've tried to connect to three...
Network & Sharing
Internet Connected but no browsing
Hello I am facing a problem in my windows 7 ultimate 64bit. my internet is connected. my utorrent is downloading the torrent file as well as my skype is properly connected,, but none of my browser are working.. i have IE 9 as well as google chrome.. any suggestions???
Browsers & Mail
wireless internet connected but no internet access ?
hi, Am using dell inspiron laptop with windows 7 home premium 64 bit , i have a free wifi in our collage when i give connect it was getting connected but there is no internet access i had tried with trouble shoot it was giving problem regarding DNS pls tel me how to use wifi :)
Network & Sharing
Internet Browsers Won't Load even when Internet Connected! Please Help
Hi, I am using Windows 7 and until yesterday Chrome was working fine. Then it just stopped working and internet explorer is the same! I know my internet is working cos I can wirelessly connect on my laptop. However I connect with ethernet cable to my PC (that isnt working ) so I don't know if this...
Browsers & Mail
Internet shows connected but unable to access Internet
A warning in advance: this is going to be a fairly long post. I don't know a ton about troubleshooting but I'm not computer illiterate and I've tried quite an array of tests while trying to fix things on my own. First of all my laptop is an: HP Presario V6000(GB115AV) I'm running windows 7, I...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:40.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App