Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows7: .NET ActiveX doesnt work when installed from cab file


01 Apr 2012   #1

Windows 7 x64 Home
 
 
Windows7: .NET ActiveX doesnt work when installed from cab file

Hi,
I've developed .NET ActiveX control, wrapped it in cab file, wrote the inf, signed the cab file using generated certificate and it all works fine - after visiting a html page the control is installed from the cab file and the activeX code is executed.
In Internet options in IE i've enabled everything which I think is connected with activeX. However, i had to:
In Windows XP
- add the server to trusted sites

In WIndows 7
- run IE as an administrator only to install the cab file (in normal mode IE asks whether to install the cab file every time i visit the page and it doesnt install activeX from msi)
- close the IE and run it normally to execute the code (in administrator mode activeX is not executed. The error is from my html page:
Some error happens, error message is: undefined
Why it doesnt work at 100% in one of these mode? )



Here is the HTML code, the html is in Internet zone or the Intranet zone, doesnt matter:
Code:
<!DOCTYPE>
<html>
   <head>
          <title>my webpage</title>
   </head>
   <body>
       <OBJECT id="DemoActiveX" classid="clsid:4B11GF34-96AC-4B9D-T05E-45D23EA9MCED" codebase="mySignedCab.cab"></OBJECT>  
        <script type="text/javascript">

            try {

                var obj = document.DemoActiveX;

                if (obj) {

                    alert(obj.SayHello());

                } else {

                    alert("Object is not created!");

                }

            } catch (ex) {

                alert("Some error happens, error message is: " + ex.Description);

            }
      

        </script>

   </body>

</html>



My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Windows7: .NET ActiveX doesnt work when installed from cab file




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Windows7: .NET ActiveX doesnt work when installed from cab file
Thread Forum
ActiveX Manager 1.4 doesn't work anymore! Software
Currupt file and start up doesnt work General Discussion
IE9 - ActiveX Filtering does not work Browsers & Mail
Installed new PSU and GFX and still doesnt work Graphic Cards
Mic doesnt work Sound & Audio
creating a .bat file for skype doesnt work? Customization

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:26 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33