Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE 8 , optomized for Bing & MSN


10 Apr 2012   #1

Windows 8 - 64-bit
 
 
IE 8 , optomized for Bing & MSN

I need help.. with my QVC acct.. I've recently downloaded IE 8 .. not sure if this has caused this problem or not...that's why I'm here.
Screen shot
Attachment 206689

Also wondering if there's a setting in my AVAST anti-virus program that may be causing this .

Thanks to anyone who can help with this matter.


My System SpecsSystem Spec
.

10 Apr 2012   #2

windows Home Premium 64 bit
 
 

I'm running XP Pro SP3 with IE8. QVC site loads without issue.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #3

Windows 8 - 64-bit
 
 

Thank you for your reply..
I should have mentioned I cannot sign in to my account due to that red line ..
I get to my sign in screen, add my e-mail ..then password.. hit enter..
then I see it trying to load.. but never does.
That's the problem,
I've tried applying their suggestions on the red line area.. this didn't help any.It mentioned my settings.. this is the only web page I've had this issue with.
Thanks again.
Any suggestions ?
My System SpecsSystem Spec
.


11 Apr 2012   #4

Windows 7 x64 Ultimate
 
 

It looks like QVC is displaying that error message, and if so probably because IE is by default blocking scripting or something for all pages.

You can add QVC.com to your trusted sites list and that may fix it.
Internet Explorer Security Zones - Add or Remove Sites

Or, if you see a little blue circle with a slash through it next to your IE address bar, click on that to turn off filtering and see if that fixes it.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #5

Windows 8 - 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by fseal View Post
It looks like QVC is displaying that error message, and if so probably because IE is by default blocking scripting or something for all pages.

You can add QVC.com to your trusted sites list and that may fix it.
Internet Explorer Security Zones - Add or Remove Sites

Or, if you see a little blue circle with a slash through it next to your IE address bar, click on that to turn off filtering and see if that fixes it.
Thank you fseal... I'll go back see if I can see anything that's not normal except for that redline thing .
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #6

Windows 8 - 64-bit
 
 

I've folowed your suggestions above.. Nothing has changed on my account page.
Can't log in.. as long as that redline is there. I might also add I see the LOCK on QVC. in my browser when trying to log in.
Thanks so much

ps.. I did download Chrome browser.. I can get in just fine with it.
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #7

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Try turning down the security settings like this:


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #8

Windows 8 - 64-bit
 
 

Windude hi thanks for the graphic.. I've tried to follow this exactly..
On the Privacy tab.. . Default ......on this same screen
I have a Q.
What about this ADVANCED button.. do I TIC anything here or leave it all blank ?

Ticked ... TurnOn Pop-up blocker

Ticked In Private ..Disable toolbars and extensions
My System SpecsSystem Spec
11 Apr 2012   #9

Windows 7 Professional x64 Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LADYPINKtomato1 View Post
Windude hi thanks for the graphic.. I've tried to follow this exactly..
On the Privacy tab.. . Default ......on this same screen
I have a Q. What about this ADVANCED button.. do I TIC anything here or leave it all blank ?

Ticked ... TurnOn Pop-up blocker

Ticked In Private ..Disable toolbars and extensions
Try resetting Internet Explorer to defaults in the advanced teb. Here is a screenshot of what you should do:


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
12 Apr 2012   #10

windows Home Premium 64 bit
 
 

Good suggestion Windude!

Downloading Google Chrome may of caused the issue.

Try uninstalling all other browsers.

Try system restore.

Run sfc /scannow

Let us know if the problem is solved.

Sub Zero
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE 8 , optomized for Bing & MSN




Thread Tools



Similar help and support threads for2: IE 8 , optomized for Bing & MSN
Thread Forum
Getting rid of Bing Browsers & Mail
Bing Browsers & Mail
IE9 with Bing -- Discover Bing site not working Browsers & Mail
bing Browsers & Mail
Best of Bing 4 Customization
Help with Bing Browsers & Mail
To Bing or not to Bing? (Hands on) News

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:57 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33