Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Browsers Not Working - Internet Connection Fine - Tried "Everything"

16 Apr 2012   #1

Windows 7 64 bit
 
 
Browsers Not Working - Internet Connection Fine - Tried "Everything"

I mainly use Google Chrome as my internet browser and about a week ago it started acting up. It would get stuck on a page or would repeatedly send me back to my homepage. I was able to use Skype, Ventrillo, World of Warcraft, etc. My AVG wasn't catching any problems, but the problem was happening. I would restart the computer and the browser would work fine for a little while, then stop.

Following CNET's advise, I installed CCleaner and Malware Software and ran them. No problems detected.

Browser problem has gotten worse!

I found a similar forum here. Browsers not working, internet connection is fine And tried everything that was suggested to that user, but still no luck with my computer.

I spent an hour+ with AVG Tech Support trying to resolve the issue to no prevail. Please help me!!!

My System SpecsSystem Spec
.

16 Apr 2012   #2

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Given that a reboot seems to at least temporarily fix the problem and you can connect with other protocols Im leaning towards network or AVG

What were the results when you cleared you cache (suggested in the other thread)?

Have you tried another browser to confirm/deny it is Chrome?

Have you tried with AVG disabled?

Have you tried it in safe mode (F8) with networking?
My System SpecsSystem Spec
16 Apr 2012   #3

Windows 7 64 bit
 
 

I am uninstalling/re-installing AVG. Fingers crossed!
My System SpecsSystem Spec
.


16 Apr 2012   #4

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ReneeD View Post
I am uninstalling/re-installing AVG. Fingers crossed!

Good luck
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Browsers Not Working - Internet Connection Fine - Tried "Everything"




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Browsers Not Working - Internet Connection Fine - Tried "Everything"
Thread Forum
Solved Browsers not working, internet connection is fine Browsers & Mail
Internet working fine, but windows says "Not connected" Network & Sharing
Solved Wired LAN Connection: "Unidentified network" No Internet Connection Network & Sharing
"Beep" sound, working fine Performance & Maintenance
Wired LAN Connection: "Unidentified network", No Internet Connection Network & Sharing
Help! Internet wireless connection "connects" but no internet access Network & Sharing
Internet Browsers "Not Responding" Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:41 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33