Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Images not displaying properly in any browser

21 Dec 2014   #11
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi thanks,
I was unaware spybot was an antivirus ?
It would be unwise to have 2 antivirus programs,

If spyblaster doesn't have a scan facility what does it do exactly ?
Anything effecting all browsers is usually a third party program like the ones you posted so I would uninstall all of them except Avira which is the only antivirus I'm aware of that is a antivirus program
Then see how things are after resetting all of your browsers,
Cheers.
Also make sure you got rid of avg completely,
Uninstall AVG | AVG


My System SpecsSystem Spec
.
22 Dec 2014   #12
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

SpywareBlaster just sits in the background and blocks all sites known to be undesirable. I have Defender, but apart from updates, it doesn't appear to do anything, which is why I have Avira as well.

I have reset all browsers as suggested and the problem is the same on all of them.
1/ A TV streaming site I like to use is just a blank screen.
2/ Many pictures and videos do not load on Facebook (there is often a lot of script where there should be a picture).
3/ Some pictures are displayed as 'noise' as in attachment.

I should mention that I have the latest version of Adobe Flash Player.


Attached Images
Images not displaying properly in any browser-distorted-missing-picture.jpg 
My System SpecsSystem Spec
22 Dec 2014   #13
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Well you never know about items that just sit back and block stuff randomly :/
My System SpecsSystem Spec
.

23 Dec 2014   #14
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

SpywareBlaster is definitely not the problem, because all the websites I normally use are not being blocked!
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2014   #15
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Welcome to Seven Forums Jolly Roger. Try visiting a known problem site in Safe Mode with Networking, see if it displays images there

Safe Mode

If so, try a Clean Start to see if something is interfering

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

Neither Spybot S&D or SpywareBlaster should conflict with Avira. I still use SpywareBlaster, but long ago dumped Spybot for the superior Malwarebytes and Superantispyware.

If the same issues appear in Safe Mode, do other PCs on your network work normally? Is it a wired or wireless connection?

A Guy
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2014   #16
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

Thanks 'A Guy' for your comments and suggestions. Here is the latest update...

I have run a complete antivirus scan. I have also done a system and registry clean with CCleaner. This has improved some issues such as viewing videos, online TV and loading Facebook. Still problems with loading some pictures.
Then I did a Clean Start as suggested. In this state, pictures were still not loading properly, so doesn't seem to be any start up items that are causing the problem.
The problem does not occur on other computers on the network. I am on a Wireless connection, but having tried a Wired connection and the problem is still there.

It looks like I might have to live with the problem and it might sort itself eventually.
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2014   #17
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Safe Mode would have been more definitive, but in any case, it's unusual that running CCleaner made improvements. You might try running the System File checker and see if it finds any issues.

SFC /SCANNOW Command - System File Checker

Do you have other PC issues other then these online issues?

A Guy
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2014   #18
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

OK, done a bit more as suggested.
Did the sfc/scannow and finally got this message.....'Windows Resource Protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.log windir\logs\CBS\CBS.log For example C:\Windows\system32>
I then went to the System32 folder and then Log files and then Scm folder. Here there is a long list of files, but I have no idea what they mean.
They have dates going back a long way, but out of about 80 files, 10 have today's date.

There is another issue. I deleted Advanced System Care and then tried to reload it. When I try to run it, I get a message saying 'the source file is corrupted'.
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2014   #19
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

I personally see ASC causing issues on PCs, no doubt the BSOD Team does as well. If you follow Option Three in the SFC tutorial, you can get a sfcdetails.txt, and attach it to your next post.

Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums

The SFC tute also mentions running it 3 times if necessary. It may still not repair all problems, but it will have it's chance.

A Guy
My System SpecsSystem Spec
30 Dec 2014   #20
Jolly Roger

Windows Home Premium 64 bit
 
 

I have run the SFC tutorial resulting in the following screenshot.

I am not sure how to get sfcdetails.txt from here. I have followed the path to the CBS folder, which says 'no access' for CBS. However in the same folder there is CbsPersist with about 4000KB of results, so impossible to do screenshots of so much data.


Attached Images
Images not displaying properly in any browser-scan.jpg 
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Images not displaying properly in any browser




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
exe icons not displaying properly
Only if an exe file is selected. Rebuilding the icon cache didnt help. All other extension icons display fine. Is there a way to fix that? http://www.shrani.si/f/2f/ik/35DX2OQT/11.jpg
General Discussion
Random BSOD while playing or displaying images
Hi, lately, I have run into a persistent BSOD, while Windows likes to blame Nvidia drivers, I'm skeptical because I already installed a stable past version of drivers, and, after a few days, I just had 2 crashes for no reason, one while attempting to use windows update and another while the...
BSOD Help and Support
PowerPoint 2013 Not Displaying Images You Can See In 2010
Hey Guys, We have an issue where people are looking at PP presentations in 2013 and getting the error message or a big X in it, but if you open the presentation in 2010 it looks perfect, no errors or X's. I tried the disable hardware acceleration option, and opening a new PP and inserting and...
Microsoft Office
Images not displaying properly
so i have a new hard drive that i upgraded from Windows XP(i will miss you) to Windows 7. i wanted to get everything settled on it before i transfered it to my regularly used laptop. i've got nearly everything configured, except for one annoying problem i cannot seem to fix, or find a fix for....
Graphic Cards
Images/Web page links not displaying! HELP!
Yesterday everything was great. This morning there are no images in emails and when I click on links in main webpages to other pages, the link pages display as plain text and no HTML. Even my hotmail page is simple text. Whatever happened it has happened to both my home networked computers. I...
Browsers & Mail
Icons Not Displaying Properly
To All, I am running Windows 7 64 Home Premium and I recently installed a program called Glary Utilities. I created a shortcut and pinned it to the task bar and all was fine. The next time I rebooted, the icon in the task bar had changed to a blank looking page (a little awkward to...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:11.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App