Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Missing links

28 Apr 2012   #1
urbanspaceman1

windows 7 premium home 64bit
 
 
Missing links

I did four things last week: I installed a Microsoft webcam; I loaded Skype; I updated Chrome; I uninstalled Chrome (because it insists on me signing up for a more wonderful experience).
Then I discovered that links in emails now return this message: 'Microsoft Outlook: This operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator.'
I re-loaded Chrome and the problem went away; took it out, and it came back.
Chrome was freezing all the time, which is why I downloaded the latest version, but I am not going to set up an account with them so it stays out. Please advise.


My System SpecsSystem Spec
.
29 Apr 2012   #2
koolkat77

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10 Home 64Bit
 
 

this link should help You receive an error message when you click a hyperlink in Outlook

also, what browser are you using now? you could make internet explorer your default browser.
My System SpecsSystem Spec
29 Apr 2012   #3
urbanspaceman1

windows 7 premium home 64bit
 
 

the IE 64bit is not recommended yet and can't be set as a default browser so I've always used IE32 as the default. I've reset, but that didn't help. I've searched for Chrome on the system but it is clear (including the registry). I remember when setting up Skype it asked if I wanted to connect directly from emails and I said no, but uninstalling, then reinstalling Skype didn't make any difference, but I wasn't shown those options again so I maybe need to dig deeper there. I will look at this Quick Fix thank-you.
My System SpecsSystem Spec
.

29 Apr 2012   #4
urbanspaceman1

windows 7 premium home 64bit
 
 

post deleted
My System SpecsSystem Spec
29 Apr 2012   #5
urbanspaceman1

windows 7 premium home 64bit
 
 

Mea Culpa. Too many windows open at once and I didn't see the [You must restart] window. Did a restart and the problem has been fixed. Thank-you Kool Kat and thank-you Sevenforums. Now I need to know why it happened.
My System SpecsSystem Spec
29 Apr 2012   #6
koolkat77

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10 Home 64Bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by urbanspaceman1 View Post
the IE 64bit is not recommended yet and can't be set as a default browser so I've always used IE32 as the default.
you're right. even i have trouble with ie x64bit opening at default.

Quote   Quote: Originally Posted by urbanspaceman1 View Post
Mea Culpa. Too many windows open at once and I didn't see the [You must restart] window. Did a restart and the problem has been fixed. Thank-you Kool Kat and thank-you Sevenforums.
glad to know that you got it fixed , you may mark the thread as solved.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Missing links




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
links is missing when pasting text with links in any browser or office
Hi, When I'm copying text withe links from the web and trying to paste it, The links is missing. I try to paste it into word or excel, and in all kinds of html editors in all browsers but the links are still missing. only text is shown. Is anybody here knows how to fix it? Tx very much...
Browsers & Mail
Missing Systems, Links and Program Features
I have a SATA drive that is giving me problems every couple of weeks it deletes link buttons, several system links, program features and the system restore points. I have to go into program features to restore MS Office and into programs to reload my links. It is partitioned with 2 other hard...
Backup and Restore
Broken Taskbar Links, Missing programs and folders. Virus? Help!
I've posted this in a few forums with no success so far, hopefully someone here can help! I started my computer today and found some big problems.... Once logged in, I noticed that my desktop background had disappeared and was just black. I usually run about 5 desktop gadgets, and they have...
General Discussion
Moving USER files to different HDD | duplicate links + missing icons
Hey just a question in relation to moving "C:\User" location (SSD) to "E:\User" location (different HDD). I previously had all my all my folders (Windows, Users, Program Files etc) on my SSD but I decided to install Windows 8 RP, gave it a try and successfully migrated the User folder from the C:\...
Installation & Setup
Missing desktop icons (links to one samba server)
Hi all, I have an windows 7 on my network connected to a domain, and i have on the desktop links to a shared folders to one samba server (AIX). Time to time all links to that server are missing. Everything works fine, all the connections to that server are ok, but no links on desktop, i...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:06.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App