Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Got this weird problem

29 Apr 2012   #1
shawns

Win 7 Home Premium 32bit
 
 
Got this weird problem

Ok I just installed a fresh copy of Win 7 Home premium

So , i play a youtube video , open up a new tab and when i start browsing in the new tab
the music lags like hell and the video lags too.

I've never had this problem before the new install of w7

I've attached a video which shows what happens. TURN UP YOUR VOLUME

Here is the link for the video
Error report to Sevenforums.com - YouTube


My System SpecsSystem Spec
.
29 Apr 2012   #2
DustSailor

Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit
 
 

Fill out your system specs here: http://www.sevenforums.com/profile.php?do=extra
I can then direct you to some drivers.

If you know how, make sure you update your graphics card drivers.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2012   #3
shawns

Win 7 Home Premium 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DustSailor View Post
Fill out your system specs here: http://www.sevenforums.com/profile.php?do=extra
I can then direct you to some drivers.

If you know how, make sure you update your graphics card drivers.
I've filled it out.

Sometimes when im watching a video or just using the laptop it gets stuck on a FULL white screen.

Im thinking of recovering it back to factory settings but i dont know which button i should press on boot for the recovery to launch. There is another ''system reserved'' partition which is 100MB , ive tried making that partition active and then pressing F11/F10/F12 on boot but it does not want to launch recovery.
My System SpecsSystem Spec
.

30 Apr 2012   #4
DustSailor

Microsoft Windows 8.1 Pro 64-bit
 
 

Shawns, assuming you live in norway and bought your pc there, I am having difficulty finding your drivers with the info you gave me. The site is here if you would like to look for yourself: (Norway site) Support Download

These are the system recovery options (Usually by pressing F8): System Recovery Options
You might try a system restore. The system reserved partition is not a recovery partition. That is for system files and you should not use it, nor should you have marked it as 'active' (Shouldn't mark any drive as 'active', leave that to the system). If the system restore doesn't work, I would think a repair install would be a good idea: Repair Install
If that doesn't work, and you've updated all the drivers you need for your system and you still experience problems, I recommend a clean install: Clean Install Windows 7

Credits:
All tutorials by Brink
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Got this weird problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Weird problem with the pc
Dear colleagues, I have this weird problem. When I switch on my pc, it starts buzzing but isn't displaying anything on the monitor. And it continues like this for like half and hour and someone must perpetually reset it until it starts working OK. Could you please tell me what's the problem? ...
Hardware & Devices
Weird problem.
I've tried searching around and haven't come up with anything yet. My problem seems to happen at random times. For some reason, I'll be unable to click on anything except for windows already open. I can bring up the alt-tab screen, but then once I let go of that tab button, it'll stay there and...
General Discussion
I need help with this weird problem
I have BRAND NEW hp G62-143CL notebook And i tried to connect with it to my home internet. Which i can connect with my other LAPTOP and desktop But that computer i connected with wireless and it says "CONNECTED" but it shows in NETWORK SHARING CENTER THAT it is identified network
Network & Sharing
DVD - weird problem..
well.. bought a DVD (says 0 bytes free of 4.00GB) played well till 37:59..then stopped i opened the disc ..in VIDEO_TS folder: there are 2 .vob files-> VIDEO_TS.vob-> 8MB file=which is menu and VTS_01_1.vob->976 MB and this is 37:59... so i guess the player cant start second file (if there...
Music, Pictures & Video
FAX weird problem
Just recently the FAX application has started behaving strangely. Now when receiving a FAX, the status says everything is OK, but when we go to the FAX inbox there is nothing there and it does not print to the default printer either. :confused: Any suggestions??? I have been through all of the...
Hardware & Devices
Very weird problem 64 & 32 bit
Apologies if this is the wrong section on which to start this thread. Still new to this forum and just joined out of desperation. I decided to give a try at Windows 7. Looked up Microsoft W7 site, and downloaded the 64-bit version. I'm VERY sure that I downloaded the x64, as the filename...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App