Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Webpage Not Opening

12 May 2012   #1
Enja

Windows Homw Premium 32 bit
 
 
Webpage Not Opening

I have IE9 I can not open a specific website. All others open without a problem. I get no error message it will not even begin polling to connect. I've checked Add-Ons - no problem; checked Internet Connections and Security issues - no problem; checked through my Anti-Virus program Kaspersky - no problem; restarted computer - didn't change anything. I don't know what else to do! Can anyone help??


My System SpecsSystem Spec
.

12 May 2012   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

It is probably the site. Whats its name?
My System SpecsSystem Spec
12 May 2012   #3
Enja

Windows Homw Premium 32 bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
.


12 May 2012   #4
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Enja View Post
Sites working. What are you using for malware, and firewall. Have you looked at your hosts file to see if it is blocked there?
My System SpecsSystem Spec
13 May 2012   #5
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

As a test, paste the address in one (or both) of these web proxies, see if it will now connect.

Anonymouse.org

Free Proxy and Privacy Tool

A Guy
My System SpecsSystem Spec
13 May 2012   #6
Enja

Windows Homw Premium 32 bit
 
 
Website Not Opening

Thank you all for your help.

I used the anonymouse.org and Free proxy and Privacy Tool sites. Both worked. It seems the problem is with my firewall. Unfortunately I have no idea why my firewall only blocks that site. I'm not sure how to remove the firewall. And if I do remove the firewall would it create more problems? Or should I just use one of the above sites just to access that website?
My System SpecsSystem Spec
13 May 2012   #7
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

It could be an ISP thing as well. Rather then remove your firewall (you could certainly turn it off for a test of that site), I'd use one of the proxies for just that one site. You could make a shortcut of the site, through the proxy, to make it easier. A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Webpage Not Opening




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Day 2, and the MSN Webpage is Down.
This is the 2nd day that I have opened Internet Explorer, and my MSN page is down and it says "No site configured at this address." Can someone help me out here? Is this problem fixable?
Browsers & Mail
1TB external HDD not opening in Win 7, but its opening in Linux System
I have Seagate 1TB external HDD.It was working fine untill few days back when it suddenly stopped Responding. Now whenever i try to plug it ino my windows 7 Laptop, It gets detected by the USB port but does not open up. When ever i try to right click on the Drive shown in my computer , the...
Hardware & Devices
nvlddmkm.sys opening BF3, clear opening by GF Experience.
Hi. I have a new laptop Lenovo Ideapad Z710. Here is GeForce GT745M. This laptop has Windows 7 but it should Windows 8. Laptop had installed Windows 8 drivers. When i open Battlefield 3 normal, during the loading i see blue screen with error nvlddmkm.sys. When i open BF3 using GeForce Experience, i...
Drivers
ie8 “cannot display the webpage”
ie8 “cannot display the webpage” OS is Windows 7 Ultimate Use ie8 w/ Google as my Homepage. When I click the ie8 icon I always get my Homepage. If I put a valid address in the address bar it usually goes to “Internet Explorer cannot display the webpage”, or a Google Search Results page w/...
Browsers & Mail
ie9 cannot display webpage
ie9 all of a sudden will not open secure sites like my Lastpass site or sign in to Evernote. I have enabled SSL 2 & 3 and the three TLS's in an attempt to fix it, but still the same.
Browsers & Mail
i cant get a webpage to load
i cant get High Lifter Forums to load at all but High Lifter - The Leader In Custom After-Market ATV Accessories loads normally. i keep geting a internal server error with High Lifter Forums also i cant ping any websites i keep geting timed out.
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:18.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App