Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Hotmail/Outlook.com mail service not functioning correctly - IE8


21 Oct 2012   #1

Windows 7 professional (64 bit)
 
 
Hotmail/Outlook.com mail service not functioning correctly - IE8

Hi all,

I am having difficulty using my online hotmail/live/outlook.com account.

I can log on to my account and access my inbox, however when I try to open an e-mail, the browser takes me back to the mail home page (not inbox). Sometimes the mail will open briefly, but then reverts to the home page and use of the back button just repeats the process. On the very seldom occasion that the page will actually hold on the open e-mail, when I press reply I get taken back to the home screen again...
I have two linked accounts, one upgraded to Outlook and the other retaining hotmail status. I have the same problem with both accounts and had this problem before changing to outlook on the first account. In fact I have always had this problem since upgrading my laptop (VAIO SA Series).

I am running IE 8 on windows 7 Pro, 64 Bit. I have not experienced this problem on any other machine (and I use more variety than most). Incidentally, this problem does not occur on my machine when using Chrome browser.

The closest to a similar problem I found online suggested changing settings to use HTTPS, as my setting were already set to use this, I tried disabling it. I actually thought I'd solved the issue when I did a test, however the problem still exists today.

Any ideas anyone?

Thanks,

SJ

My System SpecsSystem Spec
.

22 Oct 2012   #2

Mac OS X 10.9
 
 

It could be a browser issue. Have you tried it in a different browser?
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2012   #3

Windows 7 professional (64 bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nckfrtg28 View Post
It could be a browser issue. Have you tried it in a different browser?
Yes, it works fine on chrome.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Hotmail/Outlook.com mail service not functioning correctly - IE8




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33