Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Web pages do not display properly in any browser


26 Oct 2012   #1

Windows 7 home premium 64 bit
 
 
Web pages do not display properly in any browser

Hello - I've been having this problem for a while and it's driving me nuts. A lot of web pages don't load properly in any browser. I use Chrome as my default; in an effort to fix this I've also tried both IE8 and Firefox -- same problem. Because it's the same with all browsers, I've concluded that it's a problem with my OS. And yes, I've cleared my cache and history and run Malwarebytes to check for a virus. Nothing. My AV is Norton.

Thank you for your assistance.

My System SpecsSystem Spec
.

27 Oct 2012   #2

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

In no particular order:
Try IE8 with no add-ons (All Programs/Accessories/System Tools).
Reset IE (Tools/Internet Options/Advanced/Reset).
Reboot modem, router, and PC.
Right click C:/Properties/"Disk Cleanup" then Tools/Error Checking/"auto fix" and Reboot.
At Command Prompt: "sfc /scannow".
Make sure you are up to date via Windows Update (but don't install IE9 or drivers).
Make sure Flash Player is up to date via Control Panel/FlashPlayer/Advanced/Check Now.
Only if installed update Java.
Only if installed update Adobe Reader.

Uninstall Norton:
The steps to download and run the Norton Removal Tool differ depending on what product you have.



Choose your product:Replace Norton with the free Microsoft Security Essentials.
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2012   #3

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

Thank you for your answer. I will try all of that today and let you know how it works out.
My System SpecsSystem Spec
.


27 Oct 2012   #4

Windows 7 home premium 64 bit
 
 
An update

Hello - I had already done some of these suggestions (the updates), so I went ahead and did the rest EXCEPT for uninstalling Norton, since I run it on three computers (two kids). Everything seems to be working well now, and I'm going to mark this as solved. If this turns out to be a temporary fix, I am going to uninstall Norton as well, since I've had a sneaking suspicion that it might be the main issue. Thanks for a suggestion for an alternate program and for your help.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Web pages do not display properly in any browser




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33