Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WiFi works, but no internet?


19 Nov 2012   #1

Windows 7 Home Premium 32bit
 
 
WiFi works, but no internet?

when i try to open up a browser the browser screen just says that the webpage im trying to access is either being edited or has been moved to a new domain. the error code is 137 if that helps oh yeah and im using chrome. only internet explorer x64 works!!! i HATE internet explorer. someone told me that this error could be a virus posing as my proxy then routing my internet traffic back to itslef, therefore making it seem like i have internet wvwn though i cant get online. HELP i need to get online on google chrome. oh and yes, i already tried normal internet explorer, safari, firefox, and opera. on the taskbar it says i have wifi but clearly no. help me


My System SpecsSystem Spec
.

19 Nov 2012   #2

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Have you tried the following?

1) Type %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome (in the run command)
2) Delete the User Data folder (warning backup any important bookmarks etc... as it will delete everything in other words when you next launch chrome it will look like it has been installed for the first time)
3) Launch chrome - if the issue is fixed (), if not try step 4
4) Uninstall chrome (before you do this make sure you have another working browser as you will need it to install chrome again)
5) Reinstall chrome

P.S. I also recommend doing a virus scan and deleting any programs you don't need.
My System SpecsSystem Spec
20 Nov 2012   #3

Windows 8 Pro w/MC 32-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by shiftyape View Post
...only internet explorer x64 works!!!
You're specs say "OS Windows 7 Home Premium 32bit" so you should not have the 64-bit version of any program.

Also you said "...tried normal internet explorer, safari, firefox, and opera. on the taskbar it says i have wifi but clearly no..." ; so I hope you installed the proper version of all those browsers. It really doesn't make sense that only one browser will work but none of the others. If none worked I'd say we need to work on wi-fi or other internet connection issues but if one browser works then your internet is fine and we need to fix each browser, possibly by making sure you have the right version of each and if so, then reset them one at a time.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 WiFi works, but no internet?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33