Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No sound in IE 9 when I load my homepage.


03 Dec 2012   #1

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 
No sound in IE 9 when I load my homepage.

I have just bought a new computer complete with Windows 7. When I loaded Internet Explorer 9 on the old computer, the Google home page while it was loading made clicking sounds so you could hear when it was finished loading. On my new computer, the Google page loads up without any sound whatsoever yet I do have sound for Windows in general and other stuff such as music. Does anybody know how I set the Google page in IE 9 so it has sounds?

Thank you

HB

My System SpecsSystem Spec
.

03 Dec 2012   #2

Windows 7, 64 bit Home SP1, Win 8.1.1 Pro 64 bit
 
 

The google page has never had any sound for me, except on special occasions that google does have some special sound.

You can look at the Sounds, in the Sound Panel and see if there is something you can enable for the browser.
My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2012   #3

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by fireberd View Post
The google page has never had any sound for me, except on special occasions that google does have some special sound.

You can look at the Sounds, in the Sound Panel and see if there is something you can enable for the browser.


There were definitely sounds while it loaded on my old computer with Windows 7 on it and exactly the same Google homepage in IE 9. The new computer also has Windows 7 except the old one was Windows 7 Ultimate and the new one is Windows 7 Professional. That's the only difference.

I sort of had the feeling that it may be something that needed to be turned on in IE 9.

Where is the 'Sounds' in the 'Sounds Panel' that you mention located?

Thank you

HB
My System SpecsSystem Spec
.


03 Dec 2012   #4

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Problem solved, I found out how to do it. In case anybody else has this problem, this is the solution.

How to play system sounds in IE9

With Internet Explorer open:

Tools | Internet Options | Advanced | Play system sounds-ON (check the little box.) | Apply | OK

Thanks

HB
My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2012   #5

Windows 7, 64 bit Home SP1, Win 8.1.1 Pro 64 bit
 
 

That was already set as a "default" setting in my I.E.9 (I have never set or changed anything in that section).
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No sound in IE 9 when I load my homepage.




Thread Tools



Similar help and support threads for2: No sound in IE 9 when I load my homepage.
Thread Forum
homepage Browsers & Mail
Solved Random BSOD more prominent when under load with buzzing sound BSOD Help and Support
Biostar TZ68A+ and Creative X-Fi Gamer Sound Drivers do not load Hardware & Devices
Sound problem with mic with VGA under load Sound & Audio
Homepage for IE9 Browsers & Mail
MSN homepage Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:22 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33