Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help with a cloudflare problem.What is it?


10 Jan 2013   #1

7 home premium 64bit
 
 
Help with a cloudflare problem.What is it?

So an hour or so ago,I switched my pc on for the first time since this morning,So I opened Firefox and proceeded to a usual website that I use and it opened as to be expected.But when I went to open a new tab to go to Ebay,there was a slight delay,and then this popped up on the screen.



But it will allow me to open bookmarked pages or a cached page it will open as usual.It is only when I open a new tab and it is not bookmarked or cached.It also only happens when I try to do a search on the main search bar,and not on the main page or the little mini Google search bar to the top right of the page,also only with Firefox.It happens to all sites and not just Ebay.
Nothing was installed before or after shut down this morning,it literally happened as soon as I tried to use my browser for the first time this afternoon.I've gone into settings and there is nothing out of the ordinary listed there,the same goes for control panel/programs.
I'm at a loss with this please help.Thanks for reading.

My System SpecsSystem Spec
.

10 Jan 2013   #2

Windows 7
 
 

Hi there,

It looks like that "usual website" you visited is down....
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2013   #3

7 home premium 64bit
 
 

It is happening with every website.Sorry may bad forgot to mention that.
My System SpecsSystem Spec
.


10 Jan 2013   #4

Windows 7
 
 

Then it looks to be your DNS servers. Have you tried changing them?
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2013   #5

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Pro x64 / Win 8.1 Pro
 
 

Try a new profile and see if it works.
Firefox - Create and Run Multiple Profiles

Jerry
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2013   #6

7 home premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bongo View Post
Try a new profile and see if it works.
Firefox - Create and Run Multiple Profiles

Jerry
That done the job.Thanks buddy.
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2013   #7

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Pro x64 / Win 8.1 Pro
 
 

You're Welcome
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2013   #8

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by D3LL View Post
Then it looks to be your DNS servers. Have you tried changing them?
I'd just like to quickly point out, that "unusual website" is eBay, D3LL.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Help with a cloudflare problem.What is it?




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:41 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33