Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Is there a problem with the SF site?

26 Jan 2013   #1
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 
Is there a problem with the SF site?

I am starting to get those replies that all mashed up again (no link) and Arc has just replied in a thread that I think was meant to go into another one it doesn't seem to be relevant?


My System SpecsSystem Spec
.

26 Jan 2013   #2
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

I'm having no problems.
My System SpecsSystem Spec
26 Jan 2013   #3
z3r010

 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
I am starting to get those replies that all mashed up again (no link) and Arc has just replied in a thread that I think was meant to go into another one it doesn't seem to be relevant?
That's a browser issue, try clearing cookies and temp internet files.
My System SpecsSystem Spec
.


26 Jan 2013   #4
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by z3r010 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
I am starting to get those replies that all mashed up again (no link) and Arc has just replied in a thread that I think was meant to go into another one it doesn't seem to be relevant?
That's a browser issue, try clearing cookies and temp internet files.
Hum Z I am surprised because I am using CCleaner all the time in all my machines perhaps I should just use the Windows own brand?
My System SpecsSystem Spec
26 Jan 2013   #5
z3r010

 

I don't use anything like that so I wouldn't know.
My System SpecsSystem Spec
26 Jan 2013   #6
DavidE

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

@ICit2lol
I'm not having issues with Firefox 18.0.1.
What browser are you using, maybe try a different browser?

I use CCleaner file cleanup and haven't had any issues with it...
My System SpecsSystem Spec
26 Jan 2013   #7
ICIT2LOL

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Main lap Asus ROG 7 Pro
 
 

Never mind I can always find the link in my CP subs
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Is there a problem with the SF site?




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Problem with site formats
Just got back form vacation and my main machine is having a few niggles one is some sites I use a lot come up in an unusable format. The first pic is the site of my suppliers as it is now and the second is on my backup Sandy Bridge and how it should be. Anyone tell me what the problem is...
Browsers & Mail
What could be the problem with this site?
I am trying to open www.moneybookers.com but all my browsers i.e. chrome, firefox, opera shows some thing like this. Please help is it problem at my end? Also plz try at ur side.
Browsers & Mail
Hyperlink syntax to open a parent site and then child site
I may not have this under the correct section and please keep in mind that I am not a programmer but here goes. I am trying to add a hyperlink in Outlook 2007 signature file that will open a child site, but the child site seems to need some personalized information in the cache that comes from...
Browsers & Mail
Why is this problem with my site in IE8?
There is a Flash tag cloud along with Java instructions in the Flash animated tag cloud in the homepage of my website (Customize Windows) The problem is that, in IE8, the flash animation is displayed properly, but when you click a word, the associated webpage does not open, it says "this page...
Browsers & Mail
Web site problem
hallo Have got a strange problem we are 3 people using the same network I'm not coming in on this link: / / PMDG Simulations but the two others come into 've tried most deleted Firewall tried 4 different browsers, firefox, ie, chrome, opera does anyone have a hint?
Network & Sharing
Untrusted internet site problem
Ok my Windows 7 experience has been going great until now... I can no longer seem to log into facebook or any secure log in including my zune software. On line it will just say on firefox "this connection is untrusted" and have to just say ok to go ahead past that warning. This has never...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:05.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App