Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Forum looks strange on IE?


02 Feb 2013   #21

Windows 7 home premium 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by DavidW7ncus View Post
Hello Vaper,

Try changing the skin in your SF profile and see if that sticks.
User CP > Edit Options (Under Settings & Options)
The Skin dropdown is near the end of the page.
Yes! Thanks David,that worked
I still have the strange screen when I'm signed out though
I am thinking because cookies are cleared at signout?
Sign back in and all is good

My System SpecsSystem Spec
.

02 Feb 2013   #22

Win 7 Pro x64 SP1, Win 7 Ult x86 SP1
 
 

As far as I know, when you log out you are a Guest, and a Guest can't select a different skin.
So when you sign out and it changes back to the default skin that is working "as expected".
My System SpecsSystem Spec
02 Feb 2013   #23

Windows 7 home premium 64
 
 

The default skin when I sign out is the strange one in the screen shot.
When I sign back in, it loads my selected skin and all is well until I sign out again
This isn't a big problem for me other than I have this obsession to know why things don't work.
Thanks again for your help David
My System SpecsSystem Spec
.


02 Feb 2013   #24

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

If you sign in, and select the default skin again, is it now displaying strangely again? Is it the only skin displaying that way? A Guy
My System SpecsSystem Spec
03 Feb 2013   #25

Windows 7 home premium 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
If you sign in, and select the default skin again, is it now displaying strangely again? Is it the only skin displaying that way? A Guy
Now it won't let me change the skin at all in edit options
It changes in the box, but doesn't load,refresh and the box reverts back to seven blue.
It is now doing the same thing in edit options as it was when using the droplist
when I'm not signed in.
My System SpecsSystem Spec
03 Feb 2013   #26

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Can you sign in with another browser and change it in edit options? If so sign out and sign in with IE again, it will be set as your default. It's odd that you can't change it with IE But then again, IE is the one with the problem with the forum.

Perhaps try IE with no add-ons?

Start> In seach box type internet explorer> Select Internet Explorer (No Add-ons) from the choices above

A Guy
My System SpecsSystem Spec
03 Feb 2013   #27

Windows 7 home premium 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Can you sign in with another browser and change it in edit options? If so sign out and sign in with IE again, it will be set as your default. It's odd that you can't change it with IE But then again, IE is the one with the problem with the forum.

Perhaps try IE with no add-ons?

Start> In seach box type internet explorer> Select Internet Explorer (No Add-ons) from the choices above

A Guy
Change shin to black on chrome,stays on black even on "signed out" page,close chrome try with IE,it is still weird page
Sign in on IE and page is seven blue
sign back in on chrome and page is reverted back to seven blue
Tried with add on disabled(only one there)same results.
Clicked IE no add ons in start menu,same results
My System SpecsSystem Spec
03 Feb 2013   #28

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

I would delete IE cache and cookies if you haven't already

IE> Tools> Internet Options> General tab> Browsing history> Delete

A Guy
My System SpecsSystem Spec
06 Feb 2013   #29

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Is this problem solved yet?

You might want to change the DNS server addresses.. See if that makes a difference. (It did for me thanks to my stupid internet connection.)

warning   Warning
Note your current DNS numbers before making the change

Change:
Preferred DNS Server to 4.2.2.2
Alternative DNS Server to 4.2.2.3
Refresh the page a few times.

Does it change anything?
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2013   #30

Windows 7 home premium 64
 
 

I trie that Guy and it did change a bit
it went from this

Attachment 254106
to this

Attachment 254107

No it's not solved yet Koolkat
A question from the dumb
How do I change the dns server?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Forum looks strange on IE?




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Forum looks strange on IE?
Thread Forum
Mac Forum Chillout Room
Strange forum issues..... Chillout Room
Solved Is there a Forum issues Forum Chillout Room
Strange Forum Message General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33