Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google Chrome Sound Issue

23 Feb 2013   #1
mangoh

Windows 7 Professional 64bit
 
 
Google Chrome Sound Issue

When watching YouTube videos online it takes approx 5 seconds before I can hear the sound to the video. The picture continues showing and there is no buffering.

Any ideas why on Google Chrome I can't hear sound until I'm 5 seconds into the video?

Tried various videos, same thing. Sound loads fine on Firefox.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Feb 2013   #2
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Most youtube problems with Chrome were caused by the Pepper Flash plugin

Try to disable the Pepper Flash plugin (not all of flash, just this plugin)

Type about:plugins in the address bar and disable it under the Macromedia section

A Guy
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2013   #3
mangoh

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Most youtube problems with Chrome were caused by the Pepper Flash plugin

Try to disable the Pepper Flash plugin (not all of flash, just this plugin)

Type about:plugins in the address bar and disable it under the Macromedia section

A Guy
What side effects will there be from doing this?

P.S. I'll let you know how I get on later.
My System SpecsSystem Spec
.

24 Feb 2013   #4
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

There should be no side effects. Chrome has it's own flash, and most users also have flash installed on their systems. It is the 2 that seem to be the issue, and disabling the pepper flash is what seems to fix most of these issues. If no help, just enable it again. A Guy
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2013   #5
mangoh

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
There should be no side effects. Chrome has it's own flash, and most users also have flash installed on their systems. It is the 2 that seem to be the issue, and disabling the pepper flash is what seems to fix most of these issues. If no help, just enable it again. A Guy
+rep because you're a legend.

Thanks this solved my issue
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2013   #6
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

A legend in my own mind Thanks, and glad you got it sorted

A Guy
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google Chrome Sound Issue




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
google chrome issue
I've noticed 2-instances where google chrome will not load a page properly: a) trip advisor, eg. I cannot select dates in either field as part of find hotel box; b) pbs frontline, eg. videos will not load and play curiously, both of these work fine in internet explorer 11. I understand that I...
Browsers & Mail
Google Chrome no Sound
Whenever I watch a video (for example youtube), it has no sound on google chrome for some reason I have the latest version of google chrome: Version 28.0.1500.71 m I tried to reinstall chrome and restarted my laptop, but it still doesn't have sound. The exact same video will have sound if I play...
Browsers & Mail
Issue when updating Google Chrome
Hi. I cannot quite understand, what I can find on Google with ref. to update the ongoing version of Chrome. Can some of you help me ?. I get what is show in the screendump.
Browsers & Mail
Font issue in Google Chrome.
Hello, I am having this font issue in Google Chrome, the font shows up like this on some websites: Image 2011-12-10 at 12.57.19 PM.png I think it is because of some corrupt font, but I don't know the real problem. I would be glad if you guys could help. Thanks in advance.
Browsers & Mail
Google chrome issue
after reinstalling 7229 it seem google chrome isnt work. ive tried older ones but no luck im getting this error message.. aw, snap something went wrong while displaying the web page to comtinue. press reload or go to another page
Software


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App