Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Almost all browsers are dead, not loading any web pages.

24 Feb 2013   #1
PMChr97

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 
Almost all browsers are dead, not loading any web pages.

As I type this I am using Safari as this is the only browser that loads any web pages. When I try to load a web page in ANY other browser it's just a white screen, it tries to connect, and gives me the "This webpage is not available" page. The only one that works aside from Safari is the Steam in-game browser, which is weird. Other devices on my network works fine so it's not my internet. I actually connected my PC straight to my modem, and the problem was still there. I tried to connect the computer to my Wifi, and the problem was still there. So it can't be anything hardware related. It has to be something software related, but I have no idea what it could be. Maybe some malware that killed almost all my browser? No idea. I think the problem occurred a few days ago, when I played around with a few VPNs. They are all deleted now though.

Any help would be freaking awesome. I hate Safari.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Feb 2013   #2
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Hello and welcome PM now you say you think it might be malware related so what scans have you done? If none except your on board security then try these

Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware removes malware including viruses, spyware, worms and trojans, plus it protects your computer

SUPERAntiSpyware | Remove Malware | Remove Spyware - AntiMalware, AntiSpyware, AntiAdware!

AdwCleaner Download < download from bleeping computer.
My System SpecsSystem Spec
24 Feb 2013   #3
PMChr97

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Hello and welcome PM now you say you think it might be malware related so what scans have you done? If none except your on board security then try these

Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware removes malware including viruses, spyware, worms and trojans, plus it protects your computer

SUPERAntiSpyware | Remove Malware | Remove Spyware - AntiMalware, AntiSpyware, AntiAdware!

AdwCleaner Download < download from bleeping computer.
I have tried all of those. They all tell me that there's no problem. I really don't want to reinstall windows.
My System SpecsSystem Spec
.

24 Feb 2013   #4
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

PM Now I don't know much about VPN's or have even been that interested to find out. But I have had a cursory look and what I can gather one has to download some sort of software for this to be used? If so why not uninstall it and see what happens.?
My System SpecsSystem Spec
25 Feb 2013   #5
WebSpyder

Windows 7 Ultimate x64 / Windows 8 Pro x64
 
 

Within Chrome if you navigate to settings and "Show advanced settings" - Click on "Change Proxy Settings" within the network sub-menu and then "LAN Settings" check that the browsers are not pointing to a hi-jacking proxy. If you do not have a proxy configuration within your network setup the "Use a proxy server for your LAN" should not be ticked and also "Automatically detect settings" should be ticked.

Let me know how it goes. If there is something within that field just delete it and untick the box.
My System SpecsSystem Spec
25 Feb 2013   #6
PMChr97

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

It's fine people A guy in a live tech chat helped me.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Almost all browsers are dead, not loading any web pages.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Specific web pages only load slowly on all browsers
When I log into my work's website, I can log in on the main page and navigate it fine. However, there are several pages within my company website that load extremely slowly. I mean, they take over 10 minutes to load. The pages are my company mail inbox, my schedule, and the page where I bid for...
Browsers & Mail
Browsers do not load pages properly!
Hello everyone, im new here. I have a problem with my new laptop i have recently bought. Dell Inspiron 7537 15inch OS 8.1 (after upgrade from 8.0) 16gb RAM, Samsung SSD SM 841 256gb. Lets go to the point - When i try to load a page, usually i have to refresh that page, because i get an error like...
Browsers & Mail
No browsers will load pages, even with strong DSL connection!:(
I have look around this forum some, but I am extremely tired from staying up all night trying to figure out what is wrong! I have a Dell Inspiron 1440 laptop running windows 7 home premium 64bit. This all started when I click on my google chrome and seen the home page was dosearches.com, so I tried...
Browsers & Mail
Multiple pages in my browsers wont load
I have no idea what this is, I have cleaned my registry from CCleaner, Ran my antivirus, rebooted, I have basically tried everything. Many pages just keeps on going in an endless loop. A few examples: Images from Imgur.com Images from Tinypic.com Download page for Microsoft Security...
Browsers & Mail
browsers doesn't display web pages without proxy
I have a dsl cable internet connection and I use proxy sometimes. Recently my browsers couldn't open any webpage without activating proxy. I used to ping some domains and I got replies and I looked at proxy setting in any browser and choosed no proxy , but when I try to open a website It says for...
Browsers & Mail
Some pages do not load in any of the browsers
Hi all i am new to this forum :D I just formatted my windows 7 a month ago and re-installed it . Few weeks ago i changed my modem to Netgear N150 modem + router . After that Most of the websites don't load . Eg : Facebook , yahoo , ms support , etc . I was scanning for any malware or virus but i...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:55.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App