Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Google Chrome no Sound

09 Jul 2013   #1
lastvelocirapto

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Google Chrome no Sound

Whenever I watch a video (for example youtube), it has no sound on google chrome for some reason
I have the latest version of google chrome: Version 28.0.1500.71 m
I tried to reinstall chrome and restarted my laptop, but it still doesn't have sound.
The exact same video will have sound if I play it on firefox or ie, so it is not my speakers
can someone help me? thanks!!


My System SpecsSystem Spec
.

13 Jul 2013   #2
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Try disabling the Pepper flash plugin

Google Chrome Sound Issue

A Guy
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2013   #3
lastvelocirapto

Windows 7 Ultimate x64
 
 

this is what I have at the moment...still no sound coming from chrome
did I do something wrong?


Attached Thumbnails
Google Chrome no Sound-untitled.png  
My System SpecsSystem Spec
.


14 Jul 2013   #4
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

That usually fixes it, but some have to do it the other way around. Enable pepper flash, and disable the other.

Google Chrome no Sound-img_51d442dc7dac1.jpg

A Guy


My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2013   #5
lastvelocirapto

Windows 7 Ultimate x64
 
 

hmmm it still doesn't work after I changed it


Attached Images
Google Chrome no Sound-untitled1.png 
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2013   #6
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Hmmm, try playing a video, then open your PC's sound mixer, make sure Chrome isn't muted there. A Guy
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2013   #7
lastvelocirapto

Windows 7 Ultimate x64
 
 

ahahaha...derppp
thanks it fixed the issue +rep
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2013   #8
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Great! Glad you got it sorted

A Guy
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2013   #9
nchenss

Windows 7 professional 64 bit
 
 

The solution above did not work for me. But, forcing a new download of Adobe Flash Player, even though I theoretically had the same version installed, seems to have worked.
My System SpecsSystem Spec
04 Nov 2013   #10
LBNLDee

Windows 7 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Hmmm, try playing a video, then open your PC's sound mixer, make sure Chrome isn't muted there. A Guy

I could hug you!! Never dawned on me to click "mixer" until i saw this smh lol....Thank you!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Google Chrome no Sound




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Google Chrome Not logging into Google account, white screen
Before I even say anything, I have tried to reinstall Chrome 3 times and the problem still stands. So my problem is that when I try to login to my Google account on Google Chrome, the web page goes white and Chrome does not log in. The steps I took are as follows: It starts on the regular...
Browsers & Mail
Google Chrome Sound Issue
When watching YouTube videos online it takes approx 5 seconds before I can hear the sound to the video. The picture continues showing and there is no buffering. Any ideas why on Google Chrome I can't hear sound until I'm 5 seconds into the video? Tried various videos, same thing. Sound loads...
Browsers & Mail
Sound on google chrome and internet explorer only works on youtube
my sound just randomly stopped working on google chrome and internet explorer it only works for certain things like youtube but doesn't work for facebook or other video sites. just before it happened i had been visiting some proxy sites could this have damaged it? perhaps a virus of some sort?...
Sound & Audio
No sound In Google Chrome, Firefox or Internet Explorer, but wmp works
Hello, Everything Was fine Until two days ago. I have audio in Windows media player, CD's, games and programs but for some very odd reason, I get absolutely NO audio in any browsers. That includes Google Chrome, FF, IE and even Safari. I have re-installed all browsers, re-installed java/flash...
Sound & Audio
Google Chrome v8 developer build hints at future of Chrome OS
more
News

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App