Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IE10. autocomplete not working tried everything

10 Sep 2013   #11
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

See what this hotfix does,
http://support.microsoft.com/kb/2786081?wa=wsignin1.0


My System SpecsSystem Spec
.
10 Sep 2013   #12
jay211

Windows 7 Home x64
 
 

Thanks but when I ran it, it said it was already installed.
My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #13
jay211

Windows 7 Home x64
 
 

Is there anyway you can notify the right people at MS to build a fix?
My System SpecsSystem Spec
.

13 Sep 2013   #14
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

You still have not filled in your system spec's page,
You have also not said what third party security suite you have installed along with any third party toolbars ?
https://connect.microsoft.com/IE
My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #15
jay211

Windows 7 Home x64
 
 

It used to work in past (never changed antivirus software which is GFI Vipre)

Win 7 Home Premium-64
Service Pack 1

Yahoo and Bing Bars only
My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #16
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Quote:
VIPRE Antivirus 2013 is the all-in-one security solution that protects against identity thieves, spammers, hackers and cybercriminals to keep your PC safe without impacting performance.
From their site I would look at the latest updates from Vipre and see if anything would hamper Internet explorer,
As this is one of their selling point is to protect your identity. (form fills) is actually a security risk.
My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #17
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #18
jay211

Windows 7 Home x64
 
 

Absolutely not Vipre's fault. Other computer with same configuration works fine.

Can you pls verify the correct settings (there seem to be contraindications online) for:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Active Setup\Installed Components\{89820200-ECBD-11cf-8B85-00AA005B4383\IsInstalled
==> "1" which matches computer with working IE10
(changing to 0 made no difference)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\IntelliForms\AskUser
==> "0" which matches computer with working IE10
(changing to 1 made no difference)

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\FormSuggest PW
==> yes
My System SpecsSystem Spec
13 Sep 2013   #19
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Keep in mind I have all of these setting pretty much off except ask me first before saving.
Attachment 285842

Attachment 285843

Attachment 285844

Attachment 285845
You can try to make a new User account and make it a Standard user account Not an administrator account and test using it,
http://www.sevenforums.com/tutorials/181024-user-account-create.html
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IE10. autocomplete not working tried everything




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
IE10 - Switching between tabs not working when fullscreen
I'm having this weird issue with IE10 where when I have multiple tabs open, it will stop allowing me to switch between tabs. The address in the bar will change but the main part of the window where the webpage displays doesn't change and keeps showing the same page. It's quite inconsistent as well,...
Browsers & Mail
Print Preview not working on Specific Web Sites with IE10 or IE11
Print Preview is blank when I try to view the abstract of an article from the ScienceDirect web site. ScienceDirect.com | Search through over 11 million science, health, medical journal full text articles and books. Running W7 64 bit. This behavior was not observed with IE9....
Browsers & Mail
IE10 message 'internet explorer has stopped working"
I am getting this message on startup of IE10 about every second time I try and start ie, really frustrating. Window looks for a problem but just closes the application. Getting it to start up again is difficult. Using AVG internet security. Thanks for any assistance
Browsers & Mail
IE10 working right?
Has anybody noticed that IE10 is now working properly or am I the only one it seems to be fine, maybe Microsoft has fixed all the bugs for it already
Browsers & Mail
IE10 not working from school computer
I am on a school cumputer and can't get IE10 to work, but I am able to get on FireFox and Chrome, when I click IE, it says Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access this item. This computer is Windows 7 Professional 64-bit and...
Browsers & Mail
Autocomplete not working correct
I am sure this is a user error. Just moved my computer from XP Pro to Windows 7 ultimate 64 bit. Loaded Office 2010 premium for the first time, was openoffice and thunderbird user. Thought I would try MS world. Not going to bad, I sync gmail calendar and imported contacts into Outlook. ...
Microsoft Office


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:17.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App