Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some help with page not loading completely

31 Aug 2013   #21
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Is it the same 2 boxes empty each time? On both FF and IE? Try this address, and see if it loads completely (close any popup offering pro service, it's a free web based proxy)

http://6.hidemyass.com/ip-1/encoded/...8%3D&f=norefer

A Guy

P.S. Feel free to call me Bill
Thanks Bill. Just call me Habib.

Your link worked perfectly and yes, it's always the same boxes but there are three of them- two on the bottom and one on the right.


My System SpecsSystem Spec
.
31 Aug 2013   #22
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Try the site in Safe mode with networking

Safe Mode

See if it displays correctly in safe mode as well. If it does, try a clean start to see if something is conflicting (assuming you want to try all this, lol)

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

A Guy
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #23
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

OK, here we go.
My System SpecsSystem Spec
.

31 Aug 2013   #24
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Wow, Bill. I had never been on line in Safe Mode.

Yes, all the pictures were there.

It tried to post back to you in safe mode but could not find the end of the thread.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #25
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
Try the site in Safe mode with networking

Safe Mode

See if it displays correctly in safe mode as well. If it does, try a clean start to see if something is conflicting (assuming you want to try all this, lol)

Troubleshoot Application Conflicts by Performing a Clean Startup

A Guy
I think I'll save part two for tomorrow.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #26
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

I'll print out the information and give it a try tomorrow.

There is one other site which has a problem on this computer and it are working fine on my two lower end computers. I think I'll try that in safe mode.

I'll get back to you Bill. Thanks a bunch for the help.
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #27
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

NP Joe, it's likely a conflict since the proxy, and safe mode worked. It would be something different on the offending PC. Goodnight

A Guy
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #28
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by A Guy View Post
NP Joe, it's likely a conflict since the proxy, and safe mode worked. It would be something different on the offending PC. Goodnight

A Guy
Well, Bill the other problem is related because the other site worked in safe mode too. If you or anyone has any ideas the would be most appreciated..Thanks a lot for your help.

This is the other URL that is giving me problems. Fox News Live Video - Fox News

The virtually blank screen is what I see here and the second screen capture is this computer in safe mode.

Thanks Bill, enjoy what's left of the weekend.


Attached Thumbnails
Some help with page not loading completely-foxnews1.jpg   Some help with page not loading completely-fox_news.jpg  
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #29
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Ironically, the Fox site displays for me like your picture #1 on all my browsers I have too many tabs open to try in Safe mode now. I take it the other PCs also display the Fox site correctly? You might find the issue with that when you do the clean start tomorrow as well. Let us know how it goes. Take care, you have a good weekend too

A Guy
My System SpecsSystem Spec
31 Aug 2013   #30
jadinolf

Windows 7 Professional 64bit
 
 

I will Bill.

It works fine on the other two computers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some help with page not loading completely




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Page Loading with Graphics
I use W7 HP and have up to 35gb FIOS download. For the past few days downloading of graphics is really running slow on web pages. Is there something I can do to increase speed. Thanks
Performance & Maintenance
Network Page Loads Completely Blank
When I open my networks page either through the start menu or on any explorer page, it will load completely blank. It does this until I restart. But at random, when I go to open it, it's blank again. Any ideas why?
Network & Sharing
Websites not completely loading
I've got a fairly new Dell Inspiron ONE computer with Window 7. Every since I bought it new some website home pages intermittently will not load completely. Sometimes I can refresh the page and it will open. I keep the cookies along with defragging on a regular basis. After clearing cookies I can...
Browsers & Mail
Forum Page Loading
HI, Since updating to Firefox 4 I have noticed that moving to the next page when viewing 'New Posts' for example seems to take forever. Whats it like using other browsers. ? :(
Browsers & Mail
Loading Next Page Message
Hello, As I scroll to the bottom of a web page after a search, I get these popups saying loading next page. Can I turn this off? Also, If I set windows update to automatic, do I still have any say in what downloads? For instance, I don't want windows live updates and I don't need any language...
General Discussion
Web page not loading
Any idea what would stop my brouswer from not opening a web page. It's the county school page so it's nothing you'd expect to be blocked in some way. I've checked (or uncheck) the usual suspects and I don't seem to have any problem with any other site. My Vista machine loads it just fine. Both pcs...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:01.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App