Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some help with page not loading completely

30 Aug 2013   #1
jadinolf

Windows 7 Professional
 
 
Some help with page not loading completely

If this is in the wrong place, don't hesitate to move it.

This is the URL in question: Daily Deals, 1 Sale A Day

I can't capture the entire page because I have to scroll down but you should get the idea of my problem which has been bugging me for months.

Note capture one is from the computer shown in the specs and the bottom of my post.

Screen capture 2 is from the computer shown in the attachment shown here.

I have no idea why I cannot get the whole page to load on my computer that cost twice as much as the low end one shown in the attachment.

I would appreciate any ideas. Thanks




Attached Thumbnails
-sample1.jpg   -sample2.jpg  
Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

30 Aug 2013   #2
rorounicos

Windows 7 Professional
 
 

Hi, I was looking at your screenshot. It would be better if you include the browser and version. Also it would be helpful if you can add information about the add-ins installed in your browser...
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #3
YoYo155

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Those look like ads to me, judging by the [AD] at the top of each one.
Do you have some sort of ad-block addon?
My System SpecsSystem Spec
.


30 Aug 2013   #4
jadinolf

Windows 7 Professional
 
 

Thanks for the quick reply. They are not ads just for sale items but yes, I use Adblock Plus on both computers.
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #5
YoYo155

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Try to load the page with AdBlock disabled.
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #6
jadinolf

Windows 7 Professional
 
 

Did it many times.

No difference.

With Adblock disabled, the (ad) still shows.
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #7
jadinolf

Windows 7 Professional
 
 

Sorry

The browser is Firefox 23.0.1

Add ons:
Adblock Plus 2.3.2
Cookie Monster 1.1.0
Password Exporter 1.2.1
Foxit Reader 2.2.3
Google Update 1.3.21.153
Microsoft@DEM 9.0.0.4503
Shockwave Flash 11.8.800.94
Windows Media Player Plugin 3.0.2.629
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #8
rorounicos

Windows 7 Professional
 
 

Thanks for the additional information. This can be caused by either one of the add-ins on the browser. Please try to reset Firefox. To reset Firefox, click on the Firefox drop down arrow on the upper left corner of your screen. Click Help - > Then Click Restart with add-ins Disabled..


It's my pleasure to help!
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #9
YoYo155

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Try to start with a fresh Firefox install.

You can backup your current profile following this tutorial. In case it doesn't
make a difference you can restore it.
Once you have your current profile backed up uninstall Firefox and delete the profile folder
and install a new Firefox back and see if that helped.
My System SpecsSystem Spec
30 Aug 2013   #10
ThrashZone

Win-7 H-Prem-x64 Linux-M-Mate-x64
 
 

I got a popup saying add-ons fail to start,
But soon after the sections loaded/ Flash player.
Seems the site is heavily dependent on it/ I'm not sure if I had flash enabled at the time or not but when I checked it was enabled,
Using ie10 though not Firefox but they do share the same flash version.
Got this on Validate html ?
http://validator.w3.org/check?verbos....com%2fmain%2f
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some help with page not loading completely




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Page Loading with Graphics
I use W7 HP and have up to 35gb FIOS download. For the past few days downloading of graphics is really running slow on web pages. Is there something I can do to increase speed. Thanks
Performance & Maintenance
Network Page Loads Completely Blank
When I open my networks page either through the start menu or on any explorer page, it will load completely blank. It does this until I restart. But at random, when I go to open it, it's blank again. Any ideas why?
Network & Sharing
Websites not completely loading
I've got a fairly new Dell Inspiron ONE computer with Window 7. Every since I bought it new some website home pages intermittently will not load completely. Sometimes I can refresh the page and it will open. I keep the cookies along with defragging on a regular basis. After clearing cookies I can...
Browsers & Mail
Forum Page Loading
HI, Since updating to Firefox 4 I have noticed that moving to the next page when viewing 'New Posts' for example seems to take forever. Whats it like using other browsers. ? :(
Browsers & Mail
Loading Next Page Message
Hello, As I scroll to the bottom of a web page after a search, I get these popups saying loading next page. Can I turn this off? Also, If I set windows update to automatic, do I still have any say in what downloads? For instance, I don't want windows live updates and I don't need any language...
General Discussion
Web page not loading
Any idea what would stop my brouswer from not opening a web page. It's the county school page so it's nothing you'd expect to be blocked in some way. I've checked (or uncheck) the usual suspects and I don't seem to have any problem with any other site. My Vista machine loads it just fine. Both pcs...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:46.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App