Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ie 10 is swtich hompage...


14 Sep 2013   #1

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
ie 10 is swtich hompage...

IE 10 only, FF doesn't have the problem.
when I open IE-homepage "http://google.ca"
It switches to https://google.ca
and goes into high speed switching back a forth.

The work of nasty people?
Anything would be helpful before I start to look in the registry.


I think, I got it from download some videos on youtube.

Joeaa

My System SpecsSystem Spec
.

14 Sep 2013   #2

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
fixed it, so far, i think

I changed a few things in Internet option>advanced
Browsing
unchecked Disable Accelerator button on selection
unchecked enable 3rd- party browser extentions*
unchecked use passive FTP
Security
checked Block unsecured images with other mixed content
checked enabled enhanced protect mode*

I would go though each to figure out which was the problem.
But I better things to do.
something work and i'm sticking to it

Joe
My System SpecsSystem Spec
14 Sep 2013   #3

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
I didn't solve...

the browser changing to https://www.google.ca from Google
It's not a secure site?
homepage, tabs and individual bookmarks do it.

Joe
My System SpecsSystem Spec
.


14 Sep 2013   #4

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

https://www.google.com/
Google search has always been https,
Why it's switching back and forth ?
First I would suggest Internet Options/ Security/ Reset all zones to Default/ Apply/ Advanced/ Restore advanced setting/ Apply and Okay.
Now Internet options/ General/ Delete button/ Uncheck the top box and click on Delete.
Close Internet explorer and re-open it and test.
If you feel you may have picked up some thing,
You can use these free tools to see if they find anything,
Manually Update them before running full scans,
Try not to use your computer while the scans are running, (one at a time of course).
Uncheck the box to Activate the Free trial from the final install options,
http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free
http://www.superantispyware.com/?tag=SUPERANTISPYWARE
This one is the longest up to 4 hours, the others are only about 45 minutes,
http://www.microsoft.com/security/scanner/en-us/default.aspx
My System SpecsSystem Spec
14 Sep 2013   #5

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Along with what ThrashZone has suggested.
This a little program I use and it works well for me.

AdwCleaner Download
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2013   #6

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ThrashZone View Post
https://www.google.com/
Google search has always been https,
Why it's switching back and forth ?
First I would suggest Internet Options/ Security/ Reset all zones to Default/ Apply/ Advanced/ Restore advanced setting/ Apply and Okay.
Now Internet options/ General/ Delete button/ Uncheck the top box and click on Delete.
Close Internet explorer and re-open it and test.
Everything was OK after what I did but I reset all the zones, it's still working

thanks
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2013   #7

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I guess I should checked more closely after the change. it's back to the problem.
I'll go thru my earlier changes to find the one that will fix.
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2013   #8

Win-7 Home Prem 64-bit 7601 Free SP1
 
 

Go ahead and clear the cache, Leave all sections of internet options as Default.
Close All open browser windows,
Click Start and type in the search box,
internet options
Click on the suggestion,
Delete browser history button,
Check All of the boxes/ Uncheck the very top box,
You can Uncheck the Form data box "if you use it"
Click on Delete.
Use Disk cleanup if more than one user exists on the machine use System clean up as well,
http://www.sevenforums.com/tutorials/818-disk-cleanup-open-use.html
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/delete-files-using-disk-cleanup#delete-files-using-disk-cleanup=windows-7
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2013   #9

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

i went thru my advanced changes individually and could find one that changed anything.
But what i did find is that Google.ca "short cut" on the favorites bar caused it to start flashing.
And anything else on the bar causing the screen to flash
If I select the house icon it stops the flashing.
If I type an address in manually it seams to work.

Tomorrow is another day
My System SpecsSystem Spec
15 Sep 2013   #10

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Joeaa View Post
I changed a few things in Internet option>advanced
Browsing
unchecked Disable Accelerator button on selection
unchecked enable 3rd- party browser extentions*
unchecked use passive FTP
Security
checked Block unsecured images with other mixed content
checked enabled enhanced protect mode*

Joe
This works. As long as I can get my updates I'm ok
I use Firefox

Joe
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ie 10 is swtich hompage...




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33