Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some of my webpages are not loading fully.

20 Sep 2013   #11
pete39

Windows 7 64
 
 

I have tried what you suggested but it doesn't take me back to IE9, just opens IE10 again.


My System SpecsSystem Spec
.
20 Sep 2013   #12
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Well at least ie of some version opened
Change to Check for updates but let me deside when to download and install them.
http://www.sevenforums.com/tutorials/2797-windows-update-settings-change.html

If you choose to Uninstall ie10 see this,
http://www.sevenforums.com/tutorials/282216-internet-explorer-10-install-uninstall-windows-7-a.html
See a video here Uninstall three versions of ie in aboutthree minutes,
http://www.sevenforums.com/tutorials/112121-internet-explorer-9-uninstall-2.html#post2319908

Windows features on or off,
Toggle ie off and boot when prompted/ then repeat and turn ie back on,
http://www.sevenforums.com/tutorials/5023-windows-features-turn-off.html



Issues installing windows updates,
http://support.microsoft.com/kb/947821?wa=wsignin1.0
http://support.microsoft.com/mats/windows_update/
Mr. Fixit,
http://support.microsoft.com/gp/windows-update-issues/en-us
Find and fix issues with uninstalling programs,
http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall/



My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2013   #13
pete39

Windows 7 64
 
 

Just to clarify something please regarding a previous reply - "Hold the Windows logo key down and press the R key, Type in the Run box,
"
When I put in 'iexplore.exe' I get an error message and when I put in 'internet explorer' I get ie10
Which should I be typing in, 'iexplore.exe' or 'internet explorer'?

I am wondering whether I could do a Win7 repair to get back the lost ie9
My System SpecsSystem Spec
.

24 Sep 2013   #14
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

It sounds like your using the start menu search and not the Run box,
Start menu search you can use either term/ iexplore.exe or internet explorer,

The Run box is different,
Start Menu - Add Run Button
But yes you can see this for a repair install,
Repair Install
My System SpecsSystem Spec
26 Sep 2013   #15
pete39

Windows 7 64
 
 

I'm definately using the Run box.
My System SpecsSystem Spec
26 Sep 2013   #16
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

If you drop the ('......') it should work,

You can copy and paste this entire string in the Run box,
"C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe"
My System SpecsSystem Spec
27 Sep 2013   #17
pete39

Windows 7 64
 
 

it still just brings up ie10 and not ie9.
My System SpecsSystem Spec
27 Sep 2013   #18
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
09 Oct 2013   #19
pete39

Windows 7 64
 
 

If you recall I am trying to get rid of the 'waiting' that sometimes shows in tabs despite the webpages apparently fully loading and also trying to get Google maps Street View to work, plus the iGoogle BBC News gadget is continually stuck on ‘Loading Top Stories’.

I tried to use the Windows 7 disc repair facility but I was unable to uninstall the Service Pack update.

Instead I thought I would uninstall IE10 again and reinstall to see if that would get rid of these problems, as usual after uninstalling IE10 it did not roll back to IE9, I again got the error window ‘Class not registered’.

Success 2 out of 3, after uninstalling and reinstalling IE10 the ‘waiting’ has gone and Google street view works but it is still on stuck on ‘Loading Top Stories’.

Regarding ‘Loading Top Stories’, it’s almost like there should be a box somewhere that should be checked or unchecked.
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2013   #20
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Review this and see if anything here helps,
Tweaks for Internet explorer settings,
http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie10-windows_7/internet-explorer-tweaks/3aab5de2-517c-4577-89e6-5c5afe22e2f1
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some of my webpages are not loading fully.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Browser loading spam webpages on its own
So, I leave my computer without any browser pages open, and I return to find a page open with a spam/product website open. One website was trying to download/upgrade adobe flash, but it was obviously fake. So why is my computer opening fake websites on its own? I haven't caught it in the act,...
System Security
browser not loading webpages
please help guys. my Mozilla Firefox and Google chrome does opens up but keeps on loading continuously without any improvement, but other applications like Skype works very fine. :(
Browsers & Mail
Slow loading of webpages
i use google chrome..d speedtest.net shows abt 180kBps..bt wen i type in web address..it takes a lotof tym to load..why? n how to resolve.?
Network & Sharing
DNS Issue, Many Webpages Not Loading
Hi everyone, Not quite sure what's going on here. Last night when I tried to get online, it wouldn't connect at all, and in the network and sharing centre it said that the DNS coudn't be found, or something along those lines. Now today, around 50% of the time when I try to access pages, it...
Network & Sharing
Slow loading on some webpages
Last week I assembled a new computer based on a Asus P9X79 Deluxe motherboard. The computer works fine and I have my normal download speed (30/30 Mbit cable with a tilgin router) on most sites and downloads. The strange thing is that on some pages such as Facebook, Twitter, Adobe Flash download...
Network & Sharing
Slow loading webpages
I'm currently using a laptop right now connected via wireless connection provided by the router and could browse and use any internet connection just fine, but apparently the second PC connected via ethernet cable seemed to be suffering when opening web pages. I tried checking the internet speed on...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:03.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App